Μια ξεχωριστή σχολική χρονιά ξεκινά!

Η φετινή σχολική χρονιά ξέρουμε πως θα είναι αρκετά διαφορετική και ιδιαίτερη σε σχέση με κάθε άλλη. Προσοχή, αποστάσεις και περισσότερη παραμονή στο σπίτι αλλάζουν την καθημερινότητα των μαθητών αλλά και των γονιών. Η διαφορά είναι πως για τα παιδιά πολλές από αυτές τις αλλαγές είναι πιο δύσκολο να γίνουν κατανοητές. 

Στόχος μας; Να χρωματίσουμε την κάθε στιγμή αυτής της σχολικής χρονιάς και να καταφέρουμε να κρατήσουμε το χαμόγελο και την ξεγνοιασιά των μικρών μαθητών, μέσα από τα σχολικά αξεσουάρ που θα βλέπουν και θα χρησιμοποιούν στην καθημερινότητά τους!

Στο Rose Poupée επιλέξαμε προσεκτικά τη φετινή σχολική συλλογή, εμπλουτίζοντάς τη με πρωτότυπα σχέδια που θα χρωματίσουν την καθημερινότητα μικρών και μεγάλων!

Τσάντες & Κασετίνες

Η νέα συλλογή από σχολικές τσάντες και κασετίνες για μαθητές νηπίου και δημοτικού, θα καλύψει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών! Τα πρωτότυπα σχέδια με τη μεγάλη γκάμα θεμάτων και χρωματισμών ενθουσιάζουν τους μικρούς μαθητές, ενώ η χωρητικότητα και ο προσεκτικός σχεδιασμός που φροντίζει ώστε να μην επιβαρύνει την πλάτη, κρατάει τους γονείς ήσυχους!

Ώρα για φαγητό

Από τον σχολικό εξοπλισμό του Rose Poupee δεν θα μπορούσε να λείπει η ώρα του φαγητού στο σχολείο. Η συλλογή από παγούρια και δοχεία φαγητού, κάνει το κολατσιό ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση! Επιπλέον, τα υλικά χωρίς φθαλικές ουσίες BPA, PVC free κάνουν τη χρήση των δοχείων και των παγουριών απόλυτα ασφαλή για τα μικρά παιδιά.

Μαθαίνοντας μέσα απ’ το παιχνίδι

Επειδή η μάθηση δεν περιορίζεται στις ώρες του σχολείου, έχουμε επιλέξει μια ξεχωριστή συλλογή με παιχνίδια από Πίνακες, Γράμματα και Αριθμούς με σκοπό να εντάξουμε το εκπαιδευτικό παιχνίδι μέσα στην καθημερινότητα των παιδιών.

Ανακαλύψτε όλη τη σχολική συλλογή του Rose Poupée και κερδίστε δωρεάν μεταφορικά και δωρεάν έξοδα αντικαταβολής με αγορές αξίας άνω των 39€.

Leave a Comment

Η διεύθυνση e-mail σας δεν θα δημοσιευτεί.