Το www.rosepoupee.gr αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της ελληνικής εταιρίας M & A Σακιώτης ΟΕ που εδρεύει στον Πειραία Αττικής (ΑΦΜ: 999300574 ΔΟΥ: Α Πειραιώς Αριθμός ΓΕΜΗ 044937107000) και μέσω του οποίου η εταιρία εκθέτει και διαθέτει τα προϊόντα της Διαδικτυακά. 

Πριν επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημά μας σας παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, που ισχύουν ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος www.rosepoupee.gr καθότι η χρήση και περιήγηση στην ανωτέρω ιστοσελίδα www.rosepoupee.gr συνεπάγεται ανεπιφύλακτα τη ρητή συγκατάθεση και συμφωνία με αυτούς. 

1. Όροι 

H M & A Σακιώτης ΟΕ έχει τη διακριτική ευχέρεια να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών ,που πραγματοποιούνται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες και τα ισχύοντα συναλλακτικά ήθη. 

Η M & A Σακιώτης ΟΕ υποχρεούται να προβαίνει σε έγκαιρη ενημέρωση των χρηστών για τυχόν τροποποιήσεις και αλλαγές, μέσω της ιστοσελίδας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Η οποιαδήποτε τροποποίηση ή αλλαγή δεν ισχύει για παραγγελίες που έχετε ήδη κάνει.

2. Παρεχόμενες Πληροφορίες & Προϊόντα 

Η M & A Σακιώτης ΟΕ δεσμεύεται για την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα της www.rosepoupee.gr και οι οποίες αφορούν τα ουσιώδη χαρακτηριστικά που περιγράφονται κατά περίπτωση για κάθε προϊόν και την ακρίβεια των στοιχείων για τις παρεχόμενες υπηρεσίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός της www.rosepoupee.gr. Η M & A Σακιώτης ΟΕ δεν δεσμεύεται για τυχόν τεχνικά η τυπογραφικά λάθη που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκληθεί ακούσια ή για λόγους διακοπής της λειτουργίας της ιστοσελίδας εξαιτίας ανωτέρας βίας. 

3. Περιορισμός Ευθύνης 

Η M & A Σακιώτης ΟΕ δεν εγγυάται τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που αναφέρονται στην ιστοσελίδα της ,αλλά είναι υποχρεωμένη να ενημερώνει άμεσα τους τελικούς καταναλωτές για την μη διαθεσιμότητα αυτών. 

Η M & A Σακιώτης ΟΕ φέρει ευθύνη μόνο για δόλο και βαριά αμέλεια, σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων και για πληροφορίες ή υπηρεσίες που η ίδια παρέχει μέσω της ιστοσελίδας της. 

Η M & A Σακιώτης ΟΕ δεν ευθύνεται για τυχόν τεχνικά προβλήματα που ενδέχεται να παρουσιαστούν στους χρήστες, τόσο κατά την επίσκεψη όσο και κατά τη χρήση του διαδικτυακού τόπου και τα οποία έχουν σχέση με τη λειτουργία και τη συμβατότητα της υποδομής του χρήστη. 

Επιπλέον, η M & A Σακιώτης ΟΕ δεν ευθύνεται για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και κυρίως για μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων στα προϊόντα, στις υπηρεσίες και πληροφορίες που διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας της. 

4. Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας 

Η ιστοσελίδα www.rosepoupee.gr αποτελεί τον επίσημο διαδικτυακό τόπο της M & A Σακιώτης ΟΕ. Οι εικόνες, τα γραφικά, οι φωτογραφίες, τα σχέδια, τα κείμενα, οι παρεχόμενες υπηρεσίες και προϊόντα και γενικά όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της M & A Σακιώτης ΟΕ και προστατεύονται από τις διατάξεις τόσο του ελληνικού δικαίου όσο και των ευρωπαϊκών και διεθνών συμβάσεων. 

Ρητά απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική/ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του καταναλωτικού κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του Περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων.

Η αναπαραγωγή , επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς η άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο με προηγούμενη έγγραφη άδεια της M & A Σακιώτης ΟΕ ή άλλου νομίμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων. 

Όλα τα ονόματα, οι εικόνες , οι λογότυποι και τα διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την M & A Σακιώτης ΟΕ ή και το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.rosepoupee.gr καθώς επίσης και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους ,αποτελούν αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της M & A Σακιώτης ΟΕ και του www.rosepupee.gr ή και των ως άνω τρίτων μερών και τελούν υπό την προστασία των ελληνικών,

κοινοτικών και διεθνών νόμων περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθέμιτου ανταγωνισμού. 

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή τους στις ιστοσελίδες της www.rosepoupee.gr δεν αποτελεί λόγο για μεταβίβαση ή εκχώρηση αδείας ή δικαιώματος χρήσης τους.

5. Υποχρεώσεις Χρήστη 

Όλοι ανεξαιρέτως οι χρήστες των ιστοσελίδων www.rosepupee.gr συμφωνούν και αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτές και το ηλεκτρονικό κατάστημα της M & A Σακιώτης ΟΕ για αποστολή, δημοσίευση , αποστολή με e-mail ή μετάδοση οποιουδήποτε Περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, μπορεί να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών. 

6. Ασφάλεια

Η M & A Σακιώτης ΟΕ δίνει μεγάλη σημασία στα θέματα ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και δεσμεύεται να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, χρησιμοποιώντας σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους , ώστε να παρέχει τη μέγιστη δυνατή διασφάλισή σας. Κάθε πληροφορία που σχετίζεται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας , είναι ασφαλής και απόρρητη. 

Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος της M & A Σακιώτης ΟΕ επιτυγχάνεται με τις παρακάτω μεθόδους: 

Αναγνώριση Πελάτη 

Για την αναγνώρισή σας χρησιμοποιούνται 2 κωδικοί: 

ο Κωδικός Εισόδου ( e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια κάθε φορά που τους χρησιμοποιείτε. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να αλλάζετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) καθώς και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail), όσο συχνά θέλετε. Εσείς είστε οι απόλυτα υπεύθυνοι για τη διατήρηση και απόκρυψη της μυστικότητας των στοιχείων σας από τρίτους, αφού είστε και οι μόνοι που έχετε πρόσβαση σε αυτά. 

Σε περίπτωση που χάσετε τους κωδικούς αναγνώρισης ή αυτοί διαρρεύσουν σε μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε άμεσα, διαφορετικά το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν φέρει καμία ευθύνη. 

Για λόγους ασφάλειας είναι καλό να αλλάζετε σε τακτά χρονικά διαστήματα το password σας και να αποφεύγετε τη χρήση εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (πχ. ημερομηνία γέννησης). 

Τέλος, μπορείτε - και σας προτείνουμε - να χρησιμοποιείτε και σύμβολα εκτός από γράμματα και αριθμούς για τη δημιουργία password. 

Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων 

Για την καλύτερη δική σας διασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς δεδομένων, η M & A Σακιώτης ΟΕ χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL Connection. 

Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall) 

Η πρόσβαση στα συστήματα της M & A Σακιώτης ΟΕ (servers) ελέγχεται από firewall , το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων μόνο υπηρεσιών από τους πελάτες /χρήστες ενώ ταυτόχρονα απαγορεύει την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων που περιέχουν απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες για την εταιρία. 

Κρυπτογράφηση 

Η M & A Σακιώτης ΟΕ χρησιμοποιεί ένα σύστημα, το οποίο αποκρυπτογραφεί πρώτα τις πληροφορίες που λαμβάνει, χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί (έχει προκαθοριστεί με την έναρξη της σύνδεσής σας με την υπηρεσία) και στη συνέχεια προβαίνει σε επεξεργασία αυτών των πληροφοριών. 

Με την ίδια διαδικασία αποκρυπτογράφησης τα συστήματα της M & A Σακιώτης ΟΕ αποστέλλουν πληροφορίες και σε εσάς. 

Επίσης πρέπει να γνωρίζετε ότι σε οποιοιδήποτε σημείο του site εισάγετε προσωπικά δεδομένα (password, πιστωτικές κάρτες, τηλέφωνα, διευθύνσεις κ.λπ.) υπάρχει κρυπτογράφηση SSL 128-bit. 

Για να γίνει περισσότερο κατανοητό τι είναι η κρυπτογράφηση σας γνωρίζουμε ότι πρόκειται για ένα τρόπο κωδικοποίησης των πληροφοριών μέχρι αυτές να φτάσουν στους αποδέκτες τους, οι οποίοι με τη σειρά τους μπορούν να την αποκωδικοποιήσουν με τη χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Πιο συγκεκριμένα, κάθε φορά που παραγγέλνετε και αφού έχετε συνδεθεί με το username και τον προσωπικό σας κωδικό στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, όλη η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή σας και τα συστήματα της M & A Σακιώτης ΟΕ κρυπτογραφούνται με χρήση κλειδιού 128bits. Με άλλα λόγια, κάθε φορά που στέλνετε πληροφορίες στο σύστημα , ο browser σας τις αποκρυπτογραφεί πρώτα με χρήση κλειδιού 128bit και στη συνέχεια τις στέλνει στο σύστημα. 

Απόρρητο Συναλλαγών 

Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του Ηλεκτρονικού Εμπορίου ( e-commerce). Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Κάθε πληροφορία που μεταβιβάζεται από το μέλος /χρήστη της M & A Σακιώτης ΟΕ είναι άκρως εμπιστευτική και η M & A Σακιώτης ΟΕ έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να γίνεται η χρήση τους μόνο στο επιτρεπόμενο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. 

Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί: 

Στις πληροφορίες των συναλλαγών σας επιτρέπεται η πρόσβαση μόνο σε εξουσιοδοτημένους υπάλληλους και μόνο όταν είναι απαραίτητο, πχ. για την αποτελεσματικότερη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας. 

Στοιχεία πελατών και των συναλλαγών τους δεν αποκαλύπτονται από την M & A Σακιώτης ΟΕ παρά μόνο μετά από έγγραφη εξουσιοδότηση ή κατόπιν δικαστικής απόφασης ή απόφασης άλλης δημοσίας αρχής. 

Ακόμη και στην περίπτωση που η M & A Σακιώτης ΟΕ συνεργάζεται με τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την εξασφάλιση του απορρήτου. 

Όλοι οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν πληροφορίες για τα στοιχεία που τους αφορούν καθώς και να ζητήσουν διόρθωσή τους, εάν είναι σε θέση να αποδείξουν την ύπαρξη λάθους. 

Τέλος, για τη δική σας ασφάλεια θα πρέπει και εσείς να προσπαθείτε να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω του συστήματος ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην τις κοινοποιείτε σε τρίτους. 

7. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων 

Για να διεκπεραιώνουμε τις παραγγελίες σας ενδέχεται να σας ζητείται να δίνετε προσωπικά σας στοιχεία ( όνομα, επίθετο, επάγγελμα, προορισμός αποστολής παραγγελίας, e-mail κλπ) κάθε φορά που επισκέπτεσθε την ιστοσελίδα www.rosepoupee.gr . Πάντως πρέπει να γνωρίζετε ότι τα προσωπικά στοιχεία που δηλώνετε στο www.rosepoupee.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για να βελτιώνουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, για να επικοινωνούμε καλύτερα μαζί σας και για τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούνται από οποιονδήποτε τρίτο( εξαιρούνται οι περιπτώσεις που προβλέπονται από το Νόμο). H προστασία προσωπικών δεδομένων διέπεται από τις αρχές του Ν. 2472/97 όπως αυτός τροποποιήθηκε από τον Ν. 3471/2006 για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων.

Η M & A Σακιώτης ΟΕ επιτρέπει μόνο σε συγκεκριμένα άτομα που εργάζονται στην εταιρία να έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα και γενικά απαγορεύεται η πρόσβαση προσώπων στα προσωπικά σας δεδομένα χωρίς προηγούμενη εξουσιοδότηση. 

Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις τα προσωπικά σας στοιχεία ενδέχεται να κοινοποιηθούν σε εταιρίες που συνεργάζονται με την M & A Σακιώτης ΟΕ αλλά πάντοτε με προϋποθέσεις που έχουν να κάνουν με τη προώθηση και εκτέλεση της παραγγελίας σας και με γνώμονα ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν θα χρησιμοποιηθούν για παράνομους σκοπούς. 

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία ή έχετε κάποια πρόταση ή δήλωση που επιθυμείτε να κάνετε σχετικά με τα ανωτέρω θέματα σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, μέσω της ειδικής φόρμας που θα βρείτε στο link www.rosepoupee.gr/καταστήματα-επικοινωνία

Ανά πάσα στιγμή όλοι οι χρήστες έχουν δικαίωμα να ενημερώνονται αλλά και να εκφράζουν την αντίρρησή τους όσον αφορά την περαιτέρω επεξεργασία των δεδομένων τους, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. 

Ενημέρωση για τα Cookies

Τα «cookies» είναι μικρά αρχεία με πληροφορίες που μια ιστοσελίδα αποθηκεύει στον υπολογιστή ενός χρήστη, ώστε κάθε φορά που ο χρήστης συνδέεται στην ιστοσελίδα, η τελευταία να ανακτά τις εν λόγω πληροφορίες και να προσφέρει στο χρήστη σχετικές με αυτές υπηρεσίες. 

Τα cookies μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία περιήγησης επιτρέποντας στις τοποθεσίες να απομνημονεύουν τις προτιμήσεις σας ή δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αποφεύγετε τη σύνδεση κάθε φορά που επισκέπτεστε συγκεκριμένες τοποθεσίες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιων πληροφοριών είναι οι προτιμήσεις του χρήστη σε μια ιστοσελίδα, όπως αυτές δηλώνονται από τις επιλογές που κάνει ο χρήστης στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα (π.χ. επιλογή συγκεκριμένων «κουμπιών», αναζητήσεων, διαφημίσεων, κλπ). 

Τα cookies είναι απόλυτα ασφαλής και δεν αποθηκεύουν διευθύνσεις email ή αριθμούς τηλεφώνου.Εάν δεν θέλετε οι τοποθεσίες να αποθηκεύουν cookie στον υπολογιστή σας, μπορείτε να τα αποκλείσετε. Μπορείτε επίσης να ορίσετε για ποιες τοποθεσίες θέλετε να αποκλείονται τα cookie. Ο αποκλεισμός των cookies μπορεί να μην επιτρέψει να προβάλλονται σωστά ορισμένες σελίδες ή μπορεί να λάβετε ένα μήνυμα από μια τοποθεσία που σας ενημερώνει ότι για να την προβάλετε σωστά πρέπει να κάνετε αποδοχή των cookie.

Στο rosepoupee.gr  χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη δυνατή λειτουργίας της ιστοσελίδας , τη σωστή περιήγηση σας, τη σύνδεση και τη μετακίνηση στις σελίδες καθώς και για την παροχή διαφημιστικού περιεχομένου βασιζόμενο στα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας. 

Επίσης, τα cookies χρησιμοποιούνται για να αναλύσουμε πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο μας, πώς περιηγούνται ή αν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα για να μπορέσουμε να το διορθώσουμε. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγονται από αυτά τα cookies είναι ανώνυμες και χρησιμοποιούνται μόνο για να βελτιώσουμε τη δομή και το περιεχόμενο του ιστοτόπου.

8. Πολιτική και όροι πληρωμών

Στο rosepoupee.gr θεωρούμε κομβικής σημασίας να αισθάνεστε ασφάλεια κατά τις συναλλαγές σας με το κατάστημα και να μπορεί να επιλέξει τον κατάλληλο τρόπο πληρωμής για εσάς. Διαθέτουμε τους εξής:

Πληρωμή με πιστώτική ή χρεωστική κάρτα μέσω Vivawallet    

Για να ολοκληρώσετε τη διαδικασια παραγγελίας σας, αφού καταχωρήσετε τα στιοχεία σας στο checkout της στοσελίδα μας, μεταφέρεστε στον ιστότοπο της Vivawallet. Εκεί καταχωρείτε με ασφάλεια τα στοιχεία της κάρτας σας και μεταφέρεστε πίσω στο rosepoupee.gr.

Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για αυτόν τον τρόπο πληρωμής.

Paypal

Γρήγορα, εύκολα και ασφαλή. Για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία παραγγελίας σας, αφού καταχωρήσετε τα στοιχεία σας στο checkout της ιστοσελίδας μας, μεταφέρεστε στον ιστότοπο της Τραπεζας. Εκεί καταχωρείτε με ασφάλεια τα στοιχεία της κάρτας σας και μεταφέρεστε πίσω στο rosepoupee.gr.

Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για αυτόν τον τρόπο πληρωμής.

Αντικαταβολή κατά την παράδοση

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας αποστέλλεται μέσω Speedex, εχετε τη δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή. Η αντικαταβολή δεν είναι δυνατή σε περίπτωση που η παραγγελία σας περιέχει ογκώδη αντικειμενα και αποστέλλεται με άλλη μεταφορική εταιρεία. 

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται 1,90€.

Για αποστολές στην Κύπρο δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.

Τραπεζική κατάθεση

Μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης στους εξής τράπεζικούς λογαριασμούς:

Τράπεζα Πειραιώς

Δικαιούχος Μ ΚΑΙ Α ΣΑΚΙΩΤΗΣ ΟΕ
ΙΒΑΝ:  GR47 0172 1080 0051 0808 8546 460
BIC:     PIRBGAA

Alpha Bank

Δικαιούχος Μ ΚΑΙ Α ΣΑΚΙΩΤΗΣ ΟΕ
IBAN:  GR45 0140 2590 2590 0200 2005 746
BIC:     CRBAGRAAXXX

Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για αυτόν τον τρόπο πληρωμής, αλλά ενδέχεται η παράδοση της παραγγελίας σας να καθυστερήσει πέρα απο το συνηθισμένο, λόγω της διαδικασίας. Τα προϊόντα δεσμεύονται για μια ημερολογιακή εβδομάδα. Στις εορταστικές περιόδους Χριστουγέννων και Πάσχα, τα προϊόντα δεσμεύονται μόνο για 3 ημέρες.

Παρακαλούμε να παραθέσετε τον κωδικό της παραγγελίας σας στην αιτιολογία της κατάθεσης.

Η παραγγελία σας θα αποσταλεί αμέσως μόλις λάβουμε την τραπεζική κατάθεση. Για την ταχύτερη διεκπεραίωση της παραγγελίας παρακαλούμε να μας ενημερώστε τηλεφωνικά στο 2104170085 ή με e-mail στο [email protected], αφού πραγματοποιήσετε την κατάθεση.

Πληρωμή με μετρητά ή κάρτα στο κατάστημα

Γρ. Λαμπράκη 124, 18532 Πειραιάς.

Τα προϊόντα δεσμεύονται για μια ημερολογιακή εβδομάδα.

9. Πολιτική και όροι αποστολών

Το rosepoupee.gr προσφέρει τους εξής τρόπου αποστολής:

Αποστολή με courier

Eλλάδα

Για αποστολές σε όλη την Eλλάδα συνεργαζόμαστε με τις εταιρίες Speedex και ACS.

Για αγορές συνολικού ποσού άνω των 49 €, οι παράδοση είναι δωρεάν.

Για αγορές συνολικού ποσού μικρότερου απο 49 €, η παράδοση κοστίζει 3,5 €.

Η παράδοση μέσω διαρκεί κατα κανόνα 1-3 εργάσιμες μέρες, ανάλογα με την τοποθεσία παράδοσης. Συγκεκριμένα:

 • Εντός Πόλης 1 ημέρα 
 • Εντός Περιφέρειας 1-2 ημέρες 
 • Χερσαίοι Προορισμοί 1-2 ημέρες 
 • Νησιωτικοί Προορισμοί 1-3 ημέρες 
 • Δυσπρόσιτες Περιοχές 1-5 ημέρες 

*Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, αφορά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αναχώρησης από την Αθήνα και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες, π.χ. σε εορταστικές ή ειδικές περιόδους.

Δυσπρόσιτες περιοχές είναι οι περιοχές εκτός των ορίων των κυρίων πόλεων του δικτύου των 2 εταιρειών, χαρακτηρίζονται δυσπρόσιτοι προορισμοί και αναγράφονται στην ιστοσελίδα της Speedex και της ACS αντίστοιχα.

Παραγγελίες μέχρι τις 14.00 σε εργάσιμες μέρες παραδίδονται στην εταιρεία Κούριερ την ίδια ημέρα. Εάν η παραγγελία πραγματοποιηθεί αργότερα, παραδιδεται στην εταιρεία Κούριερ επόμενη εργάσιμη ημέρα.

*Για την πιο γρήγορη και καλύτερη εξυπηρέτησή σας, η αποστολή σας μπορεί να διεκπεραιωθεί από διαφορετική εταιρεία Κούριερ από αυτήν που επιλέξατε αρχικά.

Κύπρος

Για αποστολές στην Κύπρο συνεργαζόμαστε με την εταιρία Kronos Express.

Tο κόστος αποστολής εξαρτάται από τον αριθμό και τον όγκο των προϊόντων της παραγγελίας και υπολογίζεται δυναμικά κατά το checkout. Ξεκινά από 7€.

Όλες οι παραγγελίες της εβδομάδας που λαμβάνονται έως και την Τετάρτη 18:00 στο σύστημά μας, θα παραδίδονται στην Kronos Express την επόμενη ημέρα, Πέμπτη. Οι παραγγελίες αποστέλλονται ακτοπλοϊκά και ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 5-7 εργάσιμες από την Τετάρτη.

Σε περιπτώσεις παραδόσεων σε εκτός πόλεων ή απομακρυσμένες περιοχές/προορισμούς και σε περιπτώσεις μη ύπαρξης ακριβούς διεύθυνσης δύναται να τροποποιηθεί ο χρόνος και ο τρόπος παράδοσης των αποστολών αυτών. Όλοι οι αναφερόμενοι χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί & αφορούν εργάσιμες ημέρες, υπολογίζονται από την ημερομηνία αναχώρησης ως την πρώτη προσπάθεια παράδοσης στα στοιχεία διεύθυνσης του παραλήπτη. 

Σε ειδικές-σπάνιες περιπτώσεις (π.χ. μεγάλος φόρτος εργασίας / κακές καιρικές συνθήκες / λάθη και παραλείψεις της μεταφορικής εταιρείας) ο χρόνος αποστολής μπορεί να αλλάξει από τον προαναφερθέντα χρόνο.

Για αποστολές στην Κύπρο δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.

Αποστολή με μεταφορική εταιρεία για ογκώδη προϊόντα

Ορισμένα από τα παιχνίδια μας έχουν μεγάλο όγκο ή είναι πολύ βαριά (πάνω από 10 κιλά) και η μεταφορά τους (εντός Ελλάδος) ενδέχεται να μη γίνει με courier αλλά με μεταφορική εταιρεία. 

Όπως πάντα, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε η παραγγελία σας να έρθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αλλά θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι:

 • Δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής, οπότε η πληρωμή θα πρέπει να γίνει με πιστωτική κάρτα, Paypal ή τραπεζική κατάθεση.
 • Η παράδοση θα γίνει σε 2-5 εργάσιμες μέρες, ανάλογα με τον προορισμό.
 • Τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν.
 • Η παράδοση θα γίνει στην διεύθυνσή σας αλλά στο ισόγειο/είσοδο του σπιτιού σας.
 • Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση, καλέστε μας στο τηλέφωνο 210 4170085

Παραλαβή από το Κατάστημα

Έχετε την δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας άμεσα απευθείας από το κατάστημά μας Γρ. Λαμπράκη 124 στον Πειραιά, ανεξαρτήτως τρόπου πληρωμής. Σε περίπτωση πληρωμής στο κατάστημα, τα προϊόντα δεσμεύονται για μια ημερολογιακή εβδομάδα.

Η παραλαβή απο κατάστημα Rose Poupee είναι δωρεάν.

10. Πολιτική και όροι επιστροφών

 • Σας έκαναν δώρο ένα παιχνίδι που ήδη έχετε; 
 • Παραλάβατε λάθος προϊόν;
 • Είναι το παιχνίδι που παραλάβατε ελαττωματικό;
 • Θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας;
 • Θέλετε για οποιοδήποτε άλλο λόγο να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε?

Έχετε το δικάιωμα να επιστρέψετε κάθε προϊόν που αγοράσατε απο το rosepoupee.gr με επιστροφή των χρημάτων σας εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Πριν επιστρέψετε την παραγγελία σας, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε την πολιτική επιστροφών, ώστε να διαπιστώσετε τούς όρους που ισχύουν στην εκάστοτε περίπτωση:

Επιστροφή λανθασμένου προϊόντος

Σε περίπτωση που το προϊόν που σας παραδοθεί είναι λανθασμένο (δηλαδή δεν είναι το προϊόν της παραγγελίας σας) μπορείτε να το επιστρέψετε πίσω σε εμάς, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, στη διεύθυνση:

Rose Poupee, Γρ. Λαμπράκη 124, 18532 Πειραιάς

Η επιστροφή λανθασμένου προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του προϊόντος δεν έχει ανοιχτεί ή αποσφραγισθεί, δεν είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη, ή βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του. Επίσης, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας, ώστε να μας ενημερώσετε για την πρόθεση σας για επιστροφή του προϊόντος. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά (τηλ.: 210 4170085), είτε ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στο site μας ή απευθείας στο e-mail: [email protected].

Εμείς, αφού παραλάβουμε το προϊόν και πιστοποιήσουμε ότι όντως είναι λανθασμένο, θα προχωρήσουμε στην αντικατάστασή του. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε την αντικατάσταση του προϊόντος αλλά την επιστροφή του αντιτίμου, σας επιστρέφουμε την αξία του, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής και επιστροφής του (τα έξοδα επιστροφής που εμείς θα πληρώναμε για να στείλουμε το προϊόν = 3,5 €).

Επιστροφές προϊόντων που δεν πληρούν τους παραπάνω όρους δεν θα γίνονται δεκτές.

Επιστροφή  ελαττωματικού προϊόντος

Αν διαπιστώσετε οτι ένα προϊόν που αγοράσατε είναι ελαττωματικό, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μας είτε τηλεφωνικά (τηλ.: 210 4170085), είτε ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στο site μας ή απευθείας στο e-mail: [email protected]. Αν το ελάττωμα ειναι εμφανές, παρακαλούμε να ανεβάσετε στη φόρμα επικοινωνίας ή να μας στείλετε μια σχετική φωτογραφία. του ελαττώματος. 

Αφού επικοινωνήσετε μαζί μας, θα πιστοποιήσουμε ότι όντως είναι ελαττωματικό, θα πρέπει να το επιστρέψετε πίσω σε εμάς στη διεύθυνση:

Rose Poupee, Γρ. Λαμπράκη 124, 18532 Πειραιάς

Αφού το παραλάβουμε, θα προχωρήσουμε στην επιστροφή του αντιτίμου, με βάση τον τρόπο επιστροφής που θα έχουμε συνεννοηθεί, συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων αποστολής που εμείς θα πληρώναμε για να στείλουμε το προϊόν (3,5 €).

Επιστροφές προϊόντων που δεν πληρούν τους παραπάνω όρους δεν θα γίνονται δεκτές.

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν, το οποιό ο πελάτης παρήγγειλε, δεν είναι διαθέσιμο για οποιονδήποτε λόγο, το Rose Poupée θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά ή και μέσω e-mail με τον πελάτη σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Σύμφωνα με το νόμο περί προστασίας καταναλωτή (Ν. 2251/1994) έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Η επιστροφή προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του προϊόντος δεν έχει ανοιχτεί ή αποσφραγισθεί, δεν είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη, ή βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του. Σε κάθε περίπτωση, τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη.

Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας, ώστε να μας ενημερώσετε για την πρόθεση σας για επιστροφή του προϊόντος. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά (τηλ.: 210 4170085), είτε ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στο site μας ή απευθείας στο e-mail: [email protected]. Στη συνέχει θα πρέπει να το επιστρέψετε πίσω σε εμάς στη διεύθυνση:

Rose Poupee, Γρ. Λαμπράκη 124, 18532 Πειραιάς

Σε κάθε περίπτωση σας συνιστούμε να επιστρέφετε το προϊόν με συστημένο δέμα με δηλωμένη αξία την πραγματική αξία του προϊόντος, έτσι ώστε να αποφύγετε τον κίνδυνο κλοπής, ζημιάς ή απώλειας του δέματος σας.

Ακύρωση παραγγελίας

Ακύρωση μιας παραγγελίας μπορεί να γίνει πριν την ημερομηνία αποστολής της από την εταιρεία μας.

11. Δωροκάρτες

Κάθε δωροκάρτα είναι διαθέσιμη για 1 χρόνο από την ημερομηνία αγοράς και ισχύει για το κατάστημα {shop_name}. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε στο e-shop rosepoupee.gr, είτε στο φυσικό κατάστημα του Πειραιά, Γρ Λαμπράκη 124.

Μπορεί να χρησιμοποηθεί σε παραπάνω από μία αγορές (το υπόλοιπο της δε χάνεται) και σε περίοδο εκτπώσεων. Για αγορές μεγαλύτερες του υπολοίπου της αξίας την δωροκάρτας, μπορείτε να τη συνδυάσετε με άλλους τρόπους πληρωμής. Τυχόν έξοδα για μεταφορικά χρεώνονται επιπλέον.

Για να χρησιμποιήσετε τη δωροκάρτα, απλά αντιγράψτε τον κωδικό που αναγράφεται παραπάνω και εισάγετέ τον στο αντίστοιχο πεδίο στο καλάθι ή στο checkout κατά την αγορά σας. Σε περίπτωση που τη χρησιμποιήσετε στο φυσικό κατάστημα, πρέπει απλά να μας αναφέρετε τον κωδικό.