Πολιτική και όροι πληρωμών

Στο rosepoupee.gr θεωρούμε κομβικής σημασίας να αισθάνεστε ασφάλεια κατά τις συναλλαγές σας με το κατάστημα και να μπορεί να επιλέξει τον κατάλληλο τρόπο πληρωμής για εσάς. Διαθέτουμε τους εξής:

Πληρωμή με πιστώτική ή χρεωστική κάρτα μέσω της Τράπεζας Πειραιώς    

Για να ολοκληρώσετε τη διαδικασια παραγγελίας σας, αφού καταχωρήσετε τα στιοχεία σας στο checkout της στοσελίδα μας, μεταφέρεστε στον ιστότοπο της Τραπεζας. Εκεί καταχωρείτε με ασφάλεια τα στοιχεία της κάρτας σας και μεταφέρεστε πίσω στο rosepoupee.gr.

Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για αυτόν τον τρόπο πληρωμής.

Paypal

Γρήγορα, εύκολα και ασφαλή. Για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία παραγγελίας σας, αφού καταχωρήσετε τα στοιχεία σας στο checkout της ιστοσελίδας μας, μεταφέρεστε στον ιστότοπο της Τραπεζας. Εκεί καταχωρείτε με ασφάλεια τα στοιχεία της κάρτας σας και μεταφέρεστε πίσω στο rosepoupee.gr.

Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για αυτόν τον τρόπο πληρωμής.

Αντικαταβολή κατά την παράδοση

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας αποστέλλεται μέσω Speedex, εχετε τη δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή. Η αντικαταβολή δεν είναι δυνατή σε περίπτωση που η παραγγελία σας περιέχει ογκώdη αντικειμενα και αποστέλλεται με άλλη μεταφορική εταιρεία. 

Για την πληρωμή με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση 2 €.

Τραπεζική κατάθεση

Μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης στους εξής τράπεζικούς λογαριασμούς:

Τράπεζα Πειραιώς

Δικαιούχος Μ ΚΑΙ Α ΣΑΚΙΩΤΗΣ ΟΕ
ΙΒΑΝ:  GR47 0172 1080 0051 0808 8546 460
BIC:     PIRBGAA

Alpha Bank

Δικαιούχος Μ ΚΑΙ Α ΣΑΚΙΩΤΗΣ ΟΕ
IBAN:  GR45 0140 2590 2590 0200 2005 746
BIC:     CRBAGRAAXXX

Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για αυτόν τον τρόπο πληρωμής, αλλά ενδέχεται η παράδοση της παραγγελίας σας να καθυστερήσει πέρα απο το συνηθισμένο, λόγω της διαδικασίας.

Πληρωμή με μετρητά ή κάρτα στο κατάστημα

Γρ. Λαμπράκη 124, 18532 Πειραιάς

Το rosepoupee.gr προσφέρει τους εξής τρόπου αποστολής:

Πολιτική και όροι αποστολών

Αποστολή με courier

Για αποστολές σε όλη την ελλάδα συνεργαζόμαστε με την εταιρία Speedex.

Για αγορές συνολικού ποσού άνω των 39 €, οι παράδοση μέσω Speedex είναι δωρεάν.

Για αγορές συνολικού ποσού μικρότερου απο 39 €, η παράδοση μέσω Speedex κοστίζει 3 €.

Η παράδοση μέσω Speedex διαρκεί κατα κανόνα 1-3 εργάσιμες μέρες, ανάλογα με την τοποθεσία παράδοσης. Συγκεκριμένα:

  • Εντός Πόλης 1 ημέρα 
  • Εντός Περιφέρειας 1-2 ημέρες 
  • Χερσαίοι Προορισμοί 1-2 ημέρες 
  • Νησιωτικοί Προορισμοί 1-3 ημέρες 
  • Δυσπρόσιτες Περιοχές 1-5 ημέρες 

*Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, αφορά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αναχώρησης από την Αθήνα και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες. 

Εντός Πόλης-Αφορά την παραλαβή, μεταφορά και παράδοση αποστολών εντός της ίδιας πόλης.Αποστολές εντός των νομών Αττικής (από Ν.Αττικής προς Ν.Αττικής) και Θεσσαλονίκης (από Ν.Θεσσαλονίκης προς Ν.Θεσσαλονίκης) θεωρούνται 

Εντός Πόλης με εξαίρεση τυχόν δυσπρόσιτων περιοχών. Εντός Περιφέρειας-Αφορά την παραλαβή, μεταφορά και παράδοση αποστολών εντός της ίδιας περιφέρειας. Οι περιφέρειες ορίζονται στον επίσημο τιμοκατάλογο της Speedex και αναγράφονται εδώ.

Χερσαίοι Προορισμοί-Αφορά την παραλαβή, μεταφορά και παράδοση αποστολών προς Χερσαίους Προορισμούς του δικτύου της Speedex. 

Νησιωτικοί Προορισμοί- Αφορά την παραλαβή, μεταφορά και παράδοση αποστολών προς Νησιωτικούς Προορισμούς του δικτύου της Speedex. 

Δυσπρόσιτες περιοχές-Οι περιοχές εκτός των ορίων των κυρίων πόλεων του δικτύου Speedex, χαρακτηρίζονται δυσπρόσιτοι προορισμοί και αναγράφονται στην ιστοσελίδα της Speedex.

Παραγγελίες μέχρι τις 14.00 σε εργάσιμες μέρες παραδίδονται στην Speedex την ίδια ημέρα. Εάν η παραγγελία πραγματοποιηθεί αργότερα, παραδιδεται στην Speedex την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Αποστολή με μεταφορική εταιρεία

Για δέματα μεγάλου όγκου ή βάρους, καθώς και κατόπιν ειδικής συμφωνίας, χρησιμοποιείται μεταφορική εταιρεία. Το κόστος μεταφοράς ανέρχεται επίσης σε 3 €. Σε αυτή την περίπτωση  σε εργάσιμες μέρες απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με το rosepoupee.gr.

Η διάρκεια παράδοσης διαφέρει, ανάλογα με την περίπτωση.

Παραλαβή από το Κατάστημα

Έχετε την δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας άμεσα απευθείας από το κατάστημά μας Γρ. Λαμπράκη 124 στον Πειραιά, ανεξαρτήτως τρόπου πληρωμής.

Η παραλαβή απο κατάστημα Rose Poupee είναι δωρεάν.

Πολιτική και όροι επιστροφών

  • Σας έκαναν δώρο ένα παιχνίδι που ήδη έχετε; 
  • Παραλάβατε λάθος προϊόν;
  • Είναι το παιχνίδι που παραλάβατε ελαττωματικό;
  • Θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας;
  • Θέλετε για οποιοδήποτε άλλο λόγο να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε?

Έχετε το δικάιωμα να επιστρέψετε κάθε προϊόν που αγοράσατε απο το rosepoupee.gr με επιστροφή των χρημάτων σας εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Πριν επιστρέψετε την παραγγελία σας, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε την πολιτική επιστροφών, ώστε να διαπιστώσετε τούς όρους που ισχύουν στην εκάστοτε περίπτωση:

Επιστροφή λανθασμένου προϊόντος

Σε περίπτωση που το προϊόν που σας παραδοθεί είναι λανθασμένο (δηλαδή δεν είναι το προϊόν της παραγγελίας σας) μπορείτε να το επιστρέψετε πίσω σε εμάς, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, στη διεύθυνση:

Rose Poupee, Γρ. Λαμπράκη 125, 18532 Πειραιάς

Η επιστροφή λανθασμένου προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του προϊόντος δεν έχει ανοιχτεί ή αποσφραγισθεί, δεν είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη, ή βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του. Επίσης, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας, ώστε να μας ενημερώσετε για την πρόθεση σας για επιστροφή του προϊόντος. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά (τηλ.: 210 4170085), είτε ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στο site μας ή απευθείας στο e-mail: contact@rosepoupee.gr.

Εμείς, αφού παραλάβουμε το προϊόν και πιστοποιήσουμε ότι όντως είναι λανθασμένο, θα προχωρήσουμε στην αντικατάστασή του. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε την αντικατάσταση του προϊόντος αλλά την επιστροφή του αντιτίμου, σας επιστρέφουμε την αξία του, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής και επιστροφής του (τα έξοδα επιστροφής που εμείς θα πληρώναμε για να στείλουμε το προϊόν = 3 €).

Επιστροφές προϊόντων που δεν πληρούν τους παραπάνω όρους δεν θα γίνονται δεκτές.

Επιστροφή  ελαττωματικού προϊόντος

Αν διαπιστώσετε οτι ένα προϊόν που αγοράσατε είναι ελαττωματικό, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μας είτε τηλεφωνικά (τηλ.: 210 4170085), είτε ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στο site μας ή απευθείας στο e-mail: contact@rosepoupee.gr. Αν το ελάττωμα ειναι εμφανές, παρακαλούμε να ανεβάσετε στη φόρμα επικοινωνίας ή να μας στείλετε μια σχετική φωτογραφία. του ελαττώματος. 

Αφού επικοινωνήσετε μαζί μας, θα πιστοποιήσουμε ότι όντως είναι ελαττωματικό, θα πρέπει να το επιστρέψετε πίσω σε εμάς στη διεύθυνση:

Rose Poupee, Γρ. Λαμπράκη 125, 18532 Πειραιάς

Αφού το παραλάβουμε, θα προχωρήσουμε στην επιστροφή του αντιτίμου, με βάση τον τρόπο επιστροφής που θα έχουμε συνεννοηθεί, συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων αποστολής που εμείς θα πληρώναμε για να στείλουμε το προϊόν (3 €).

Επιστροφές προϊόντων που δεν πληρούν τους παραπάνω όρους δεν θα γίνονται δεκτές.

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν, το οποιό ο πελάτης παρήγγειλε, δεν είναι διαθέσιμο για οποιονδήποτε λόγο, το Rose Poupée θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά ή και μέσω e-mail με τον πελάτη σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Σύμφωνα με το νόμο περί προστασίας καταναλωτή (Ν. 2251/1994) έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Η επιστροφή προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του προϊόντος δεν έχει ανοιχτεί ή αποσφραγισθεί, δεν είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη, ή βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του. Σε κάθε περίπτωση, τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη.

θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας, ώστε να μας ενημερώσετε για την πρόθεση σας για επιστροφή του προϊόντος. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά (τηλ.: 210 4170085), είτε ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στο site μας ή απευθείας στο e-mail: contact@rosepoupee.gr. Στη συνέχει θα πρέπει να το επιστρέψετε πίσω σε εμάς στη διεύθυνση:

Rose Poupee, Γρ. Λαμπράκη 125, 18532 Πειραιάς

Σε κάθε περίπτωση σας συνιστούμε να επιστρέφετε το προϊόν με συστημένο δέμα με δηλωμένη αξία την πραγματική αξία του προϊόντος, έτσι ώστε να αποφύγετε τον κίνδυνο κλοπής, ζημιάς ή απώλειας του δέματος σας.

Ακύρωση παραγγελίας

Ακύρωση μιας παραγγελίας μπορεί να γίνει πριν την ημερομηνία αποστολής της από την εταιρεία μας.