Το rosepoupee.gr προσφέρει τους εξής τρόπου αποστολής:

Αποστολή με courier

Eλλάδα

Για αποστολές σε όλη την Eλλάδα συνεργαζόμαστε με τις εταιρίες Speedex και ACS.

Για αγορές συνολικού ποσού άνω των 39 €, οι παράδοση είναι δωρεάν.

Για αγορές συνολικού ποσού μικρότερου απο 39 €, η παράδοση κοστίζει 3 €.

Η παράδοση μέσω διαρκεί κατα κανόνα 1-3 εργάσιμες μέρες, ανάλογα με την τοποθεσία παράδοσης. Συγκεκριμένα:

  • Εντός Πόλης 1 ημέρα 
  • Εντός Περιφέρειας 1-2 ημέρες 
  • Χερσαίοι Προορισμοί 1-2 ημέρες 
  • Νησιωτικοί Προορισμοί 1-3 ημέρες 
  • Δυσπρόσιτες Περιοχές 1-5 ημέρες 

*Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, αφορά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αναχώρησης από την Αθήνα και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες, π.χ. σε εορταστικές ή ειδικές περιόδους.

Δυσπρόσιτες περιοχές είναι οι περιοχές εκτός των ορίων των κυρίων πόλεων του δικτύου των 2 εταιρειών, χαρακτηρίζονται δυσπρόσιτοι προορισμοί και αναγράφονται στην ιστοσελίδα της Speedex και της ACS αντίστοιχα.

Παραγγελίες μέχρι τις 14.00 σε εργάσιμες μέρες παραδίδονται στην εταιρεία Κούριερ την ίδια ημέρα. Εάν η παραγγελία πραγματοποιηθεί αργότερα, παραδιδεται στην εταιρεία Κούριερ επόμενη εργάσιμη ημέρα.

*Για την πιο γρήγορη και καλύτερη εξυπηρέτησή σας, η αποστολή σας μπορεί να διεκπεραιωθεί από διαφορετική εταιρεία Κούριερ από αυτήν που επιλέξατε αρχικά.

Κύπρος

Για αποστολές στην Κύπρο συνεργαζόμαστε με την εταιρία Kronos Express.

Tο κόστος αποστολής εξαρτάται από τον αριθμό και τον όγκο των προϊόντων της παραγγελίας και υπολογίζεται δυναμικά κατά το checkout. Ξεκινά από 7€.

Όλες οι παραγγελίες της εβδομάδας που λαμβάνονται έως και την Τετάρτη 18:00 στο σύστημά μας, θα παραδίδονται στην Kronos Express την επόμενη ημέρα, Πέμπτη. Οι παραγγελίες αποστέλλονται ακτοπλοϊκά και ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 5-7 εργάσιμες από την Τετάρτη.

Σε περιπτώσεις παραδόσεων σε εκτός πόλεων ή απομακρυσμένες περιοχές/προορισμούς και σε περιπτώσεις μη ύπαρξης ακριβούς διεύθυνσης δύναται να τροποποιηθεί ο χρόνος και ο τρόπος παράδοσης των αποστολών αυτών. Όλοι οι αναφερόμενοι χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί & αφορούν εργάσιμες ημέρες, υπολογίζονται από την ημερομηνία αναχώρησης ως την πρώτη προσπάθεια παράδοσης στα στοιχεία διεύθυνσης του παραλήπτη. 

Σε ειδικές-σπάνιες περιπτώσεις (π.χ. μεγάλος φόρτος εργασίας / κακές καιρικές συνθήκες / λάθη και παραλείψεις της μεταφορικής εταιρείας) ο χρόνος αποστολής μπορεί να αλλάξει από τον προαναφερθέντα χρόνο.

Για αποστολές στην Κύπρο δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.

Αποστολή σε Locker Box Now

Παραλάβετε την παραγγελία σας σε αυτόματο μηχάνημα παραλαβής Box Now στην περιοχή σας, όποιαδήποτε ώρα σας εξυπηρετεί, καθώς τα Box Now Lockers είναι διαθέσιμα 24/7. Για την υπηρεσία δεν χρεώνονται μεταφορικά.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποστολή με μεταφορική εταιρεία για ογκώδη προϊόντα

Ορισμένα από τα παιχνίδια μας έχουν μεγάλο όγκο ή είναι πολύ βαριά (πάνω από 10 κιλά) και η μεταφορά τους (εντός Ελλάδος) ενδέχεται να μη γίνει με courier αλλά με μεταφορική εταιρεία. 

Όπως πάντα, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε η παραγγελία σας να έρθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αλλά θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι:

  • Δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής, οπότε η πληρωμή θα πρέπει να γίνει με πιστωτική κάρτα, Paypal ή τραπεζική κατάθεση.
  • Η παράδοση θα γίνει σε 2-5 εργάσιμες μέρες, ανάλογα με τον προορισμό.
  • Τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν.
  • Η παράδοση θα γίνει στην διεύθυνσή σας αλλά στο ισόγειο/είσοδο του σπιτιού σας.
  • Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση, καλέστε μας στο τηλέφωνο 210 4170085Παραλαβή από το Κατάστημα

Έχετε την δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας άμεσα απευθείας από το κατάστημά μας Γρ. Λαμπράκη 124 στον Πειραιά, ανεξαρτήτως τρόπου πληρωμής. Σε περίπτωση πληρωμής στο κατάστημα, τα προϊόντα δεσμεύονται για μια ημερολογιακή εβδομάδα.

Η παραλαβή απο κατάστημα Rose Poupee είναι δωρεάν.

Σε περιόδους που ισχύουν έκτακτα κυβερνητικά μέτρα, ακολουθείτε τα ισχύοντα μέτρα.