Οι καλοκαιρινές διακοπές ξεκινούν από το Rose Poupée!

Η εποχή που οι επισκέψεις στην παραλία με τα παιδιά είναι πιο τακτικές από ποτέ, έφτασε! Ήλιος, ζέστη και κλειστά σχολεία είναι ένας συνδυασμός που κάνει τη θάλασσα να μοιάζει ιδανική λύση για να περάσει μια οικογένεια την ημέρα της. Στο Rose Poupée, φροντίζουμε να έχουμε αμέτρητες επιλογές από παιχνίδια και παιδικά αξεσουάρ που κάνουν κάθε εποχή ξεχωριστή και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε τους μικρούς μας φίλους χωρίς καλοκαιρινές επιλογές για την παραλία και την πισίνα!

Παιχνίδια μέσα στο νερό

Το κολύμπι και το πλατσούρισμα στη θάλασσα και την πισίνα αποτελεί από μόνο του αγαπημένη συνήθεια και πηγή διασκέδασης για κάθε παιδί το καλοκαίρι, ενώ παράλληλα είναι μια όαση δροσιάς για μικρούς και μεγάλους τις ζεστές ημέρες! Γνωρίζουμε πως κάθε γονιός χρειάζεται αρκετή φαντασία και παιχνίδι για να κρατήσει το ενδιαφέρον του παιδιού ζωντανό για πολλές ώρες στην παραλία. 

Τα φουσκωτά σωσίβια και οι φουσκωτές πισινούλες σε ζωηρά και πρωτότυπα σχέδια και χρώματα θα ενθουσιάσουν τους μικρούς μας φίλους, ενώ παράλληλα θα τους κρατήσουν για περισσότερη ώρα και πιο ξεκούραστα μέσα στο νερό. Φυσικά, προσφέρουν άνεση και στους γονείς αφού μπορούν εκτός από το παιχνίδι, συμβάλλουν και στην ασφάλεια των παιδιών μέσα στη θάλασσα ή την πισίνα. 

Για τους δεινούς κολυμβητές, η θάλασσα αποτελεί ένα ακόμα μέρος για εξερεύνηση. Με τα παιδικά γυαλάκια κολύμβησης, τα παιδιά μπορούν να θαυμάσουν τον βυθό και να ανακαλύψουν τα πλάσματα που ζουν κάτω από το νερό.

Ακόμα όμως και αν η επιλογή σας περιλαμβάνει πισίνα αντί για θάλασσα, οι επιλογές για παιχνίδι δεν σταματούν. Τα παιδικά καραβάκια είναι έτοιμα για μοναδικές ναυμαχίες και ταξίδια παρέα με τους μικρούς επίδοξους καπετάνιους!

Παιχνίδια στην άμμο

Η άμμος της παραλίας αποτελεί αγαπημένο σημείο για τα παιδιά και μία ευχάριστη και ασφαλή εναλλακτική για τους γονείς, όταν θέλουν να μείνουν έξω από το νερό. Με τα παιδικά κουβαδάκια και φτυαράκια, οι μικροί εξερευνητές σκάβουν, μεταφέρουν άμμο και νερό και χτίζουν μεγαλοπρεπή κάστρα που θα ζήλευε ακόμα και βασιλιάς! Βοηθήστε τους, βρίσκοντας μικρά κοχυλάκια που θα ολοκληρώσουν τις δημιουργίες τους, ενώ μην παραλείψετε να βγάλετε μερικές φωτογραφίες με τα μικρά σας να καμαρώνουν δίπλα τους.

Επιπλέον, ακόμα και αν είμαστε έξω από το νερό, υπάρχουν λύσεις για μερικές “δόσεις” δροσιάς που δεν είναι άλλες από τα νεροπίστολα. Τα παιδιά θα ενθουσιαστούν από το παιχνίδι και παράλληλα θα αισθάνονται πιο άνετα και δροσερά κάτω από τον ήλιο.

Τα αξεσουάρ της παραλίας

Οι πιο δύσκολες στιγμές για έναν γονιό στην παραλία, είναι η ώρα που πρέπει να διακόψει το παιδί από το παιχνίδι του για να το σκουπίσει, να του δώσει νερό ή χυμό και ακόμα περισσότερο να το πείσει να μαζέψει τα παιχνίδια του. Με τα ξεχωριστά αξεσουάρ παραλίας η διαδικασία αυτή γίνεται πιο ευχάριστη για τα παιδιά και πιο εύκολη για τους γονείς. 

Οι πρωτότυπες πετσέτες θαλάσσης, θα κάνουν τα μικρά σας να τρέχουν για να τυλιχτούν μέσα τους, ενώ με τα ασορτί παγούρια και τσαντάκια παραλίας θα έχουν πλέον το δικό τους σετ παραλίας που θα κουβαλάει τα πολύτιμα παιχνίδια τους με υπερηφάνεια!

Μια βουτιά στην καλοκαιρινή συλλογή του Rose Poupée αρκεί για να αποκτήσετε τα απαραίτητα “σύνεργα” του φετινού καλοκαιριού! Εσείς ακόμα να τα ανακαλύψετε;

Leave a Comment

Η διεύθυνση e-mail σας δεν θα δημοσιευτεί.