3+1 Ιδέες για Παιχνίδι στον Κήπο και το Μπαλκόνι

Το καλοκαιράκι χτυπάει την πόρτα μας και η όρεξη για παιχνίδι έξω δεν σταματά! Αυτό το καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό από όλα τα άλλα, ωστόσο η ξεγνοιασιά και η διασκέδαση μπορούν να παραμείνουν ίδιες.

Πώς θα το πετύχουμε αυτό; Μα φυσικά με φαντασία, δημιουργικότητα και τη βοήθεια του Rose Poupée! Συγκεντρώσαμε για εσάς μοναδικές προτάσεις και ιδέες για ατελείωτο καλοκαιρινό παιχνίδι στο μπαλκόνι και τον κήπο.

1. Κατασκήνωση στην… εξοχή! Η κατασκήνωση είναι μία από τις αγαπημένες καλοκαιρινές συνήθειες των παιδιών, αφού συνδυάζονται με το τέλος της σχολικής χρονιάς, καθημερινό παιχνίδι και νέες φιλίες και περιπέτειες. Ακόμα και αν φέτος η ώρα της κατασκήνωσης δεν έρθει, μπορούμε να τη δημιουργήσουμε στο σπίτι.

Προμηθευόμαστε αγαπημένες σκηνές, βρίσκουμε την αγαπημένη μας γωνιά στο μπαλκόνι και δημιουργούμε τη δική μας κατασκήνωση. Ανάλογα με τον χώρο που έχουμε, μπορούμε να εμπλουτίσουμε την κατασκήνωση μας με φουσκωτές πισίνες και αρκετά φυτά που θα δώσουν αίσθηση εξοχής.

2. Παιχνίδι και γυμναστική Η άθληση είναι σημαντικό μέρος της ζωής του κάθε παιδιού, ενώ αποτελεί μια καλή ευκαιρία να κοινονικοποιηθεί και να διοχευτεύσει την ενέργειά του. Τους καλοκαιρινούς μήνες, ο καιρός κάνει πιο έντονη την επιθυμία για άσκηση σε εξωτερικό χώρο και το Rose Poupée δίνει τη λύση με επιλογές για τον κήπο ή τη βεράντα. Βάζουμε τα αθλητικά μας και παίζουμε μπάσκετ, τέννις, σκοποβολή ακόμα και τοξοβολία!

3. Βόλτα με…ρόδες Το ποδήλατο ή το πατίνι έχουν ξεχωριστή θέση στη ζωή κάθε παιδιού. Επιπλέον, αποτελούν μία από τις καλύτερες επιλογές για την απογευματινή βόλτα στον κήπο ή το πάρκο. Αν διαθέτετε και δικό σας ποδήλατο, τότε μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές οικογενειακές στιγμές, κάνοντας μια βόλτα όλοι μαζί.

4. Κυνήγι θησαυρού Για όσους θέλουν να πάνε το παιχνίδι στο σπίτι ένα βήμα παρακάτω και να βάλουν τη φαντασία τους να δουλέψει, το κυνήγι θησαυρού είναι μία ιδανική λύση! Προμηθευτείτε με νέα παιχνίδια-έκπληξη, κρύψτε τα μέσα στο σπίτι ή ακόμα καλύτερα, σε σημεία του κήπου, δημιουργήστε ένα χάρτη που θα οδηγεί στους κρυμμένους θησαυρούς και “σκορπίστε” παντού στοιχεία που θα βοηθήσουν τους μικρούς εξερευνητές. Ο ενθουσιασμός των παιδιών στο τέλος του παιχνιδιού, θα σας ανταμείψει!

Αναζητάτε και άλλες πρωτότυπες ιδέες για καλοκαιρινά παιχνίδια; Με μια “βόλτα” στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Rose Poupée, θα βρείτε σίγουρα ό,τι χρειάζεστε!

Leave a Comment

Η διεύθυνση e-mail σας δεν θα δημοσιευτεί.