Το rosepoupee.gr προσφέρει τους εξής τρόπου αποστολής:

Αποστολή με courier

Eλλάδα

Για αποστολές σε όλη την Eλλάδα συνεργαζόμαστε με την εταιρία Speedex.

Για αγορές συνολικού ποσού άνω των 39 €, οι παράδοση μέσω Speedex είναι δωρεάν.

Για αγορές συνολικού ποσού μικρότερου απο 39 €, η παράδοση μέσω Speedex κοστίζει 3 €.

Η παράδοση μέσω Speedex διαρκεί κατα κανόνα 1-3 εργάσιμες μέρες, ανάλογα με την τοποθεσία παράδοσης. Συγκεκριμένα:

  • Εντός Πόλης 1 ημέρα 
  • Εντός Περιφέρειας 1-2 ημέρες 
  • Χερσαίοι Προορισμοί 1-2 ημέρες 
  • Νησιωτικοί Προορισμοί 1-3 ημέρες 
  • Δυσπρόσιτες Περιοχές 1-5 ημέρες 

*Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, αφορά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αναχώρησης από την Αθήνα και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες. 

Εντός Πόλης-Αφορά την παραλαβή, μεταφορά και παράδοση αποστολών εντός της ίδιας πόλης.Αποστολές εντός των νομών Αττικής (από Ν.Αττικής προς Ν.Αττικής) και Θεσσαλονίκης (από Ν.Θεσσαλονίκης προς Ν.Θεσσαλονίκης) θεωρούνται 

Εντός Πόλης με εξαίρεση τυχόν δυσπρόσιτων περιοχών. Εντός Περιφέρειας-Αφορά την παραλαβή, μεταφορά και παράδοση αποστολών εντός της ίδιας περιφέρειας. Οι περιφέρειες ορίζονται στον επίσημο τιμοκατάλογο της Speedex και αναγράφονται εδώ.

Χερσαίοι Προορισμοί-Αφορά την παραλαβή, μεταφορά και παράδοση αποστολών προς Χερσαίους Προορισμούς του δικτύου της Speedex. 

Νησιωτικοί Προορισμοί- Αφορά την παραλαβή, μεταφορά και παράδοση αποστολών προς Νησιωτικούς Προορισμούς του δικτύου της Speedex. 

Δυσπρόσιτες περιοχές-Οι περιοχές εκτός των ορίων των κυρίων πόλεων του δικτύου Speedex, χαρακτηρίζονται δυσπρόσιτοι προορισμοί και αναγράφονται στην ιστοσελίδα της Speedex.

Παραγγελίες μέχρι τις 14.00 σε εργάσιμες μέρες παραδίδονται στην Speedex την ίδια ημέρα. Εάν η παραγγελία πραγματοποιηθεί αργότερα, παραδιδεται στην Speedex την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Κύπρος

Για αποστολές στην Κύπρο συνεργαζόμαστε με την εταιρία Speedex.

Ανεξαρτήτως της συνολικής αξίας τον αγορών, το κόστος αποστολής είναι 12€.

Για αγορές που περιέχουν ογκώδη και υπέρβαρα προϊόντα, η παράδοση κοστίζει 25€.

Οι παραγγελίες παραδίδονται στη Speedex κάθε Τετάρτη.

Συνεπώς, οι παραγγελίες όλης της εβδομάδας που λαμβάνονται έως και την Τρίτη στο σύστημά μας, θα παραδίδονται στην Speedex την επόμενη ημέρα, Τετάρτη. Οι παραγγελίες αποστέλλονται ακτοπλοϊκά και ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 5-7 εργάσιμες.

Σε περιπτώσεις παραδόσεων σε εκτός πόλεων ή απομακρυσμένες περιοχές/προορισμούς και σε περιπτώσεις μη ύπαρξης ακριβούς διεύθυνσης δύναται να τροποποιηθεί ο χρόνος και ο τρόπος παράδοσης των αποστολών αυτών. Όλοι οι αναφερόμενοι χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί & αφορούν εργάσιμες ημέρες, υπολογίζονται από την ημερομηνία αναχώρησης ως την πρώτη προσπάθεια παράδοσης στα στοιχεία διεύθυνσης του παραλήπτη. 

Σε ειδικές-σπάνιες περιπτώσεις (π.χ. μεγάλος φόρτος εργασίας / κακές καιρικές συνθήκες / λάθη και παραλείψεις της μεταφορικής εταιρείας) ο χρόνος αποστολής μπορεί να αλλάξει από τον προαναφερθέντα χρόνο.

Για αποστολές στην Κύπρο δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.

Αποστολή με μεταφορική εταιρεία για ογκώδη προϊόντα

Ορισμένα από τα παιχνίδια μας έχουν μεγάλο όγκο ή είναι πολύ βαριά (πάνω από 10 κιλά) και η μεταφορά τους (εντός Ελλάδος) ενδέχεται να μη γίνει με courier αλλά με μεταφορική εταιρεία. 

Όπως πάντα, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε η παραγγελία σας να έρθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αλλά θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι:

  • Δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής, οπότε η πληρωμή θα πρέπει να γίνει με πιστωτική κάρτα, Paypal ή τραπεζική κατάθεση.
  • Η παράδοση θα γίνει σε 2-5 εργάσιμες μέρες, ανάλογα με τον προορισμό.
  • Τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν.
  • Η παράδοση θα γίνει στην διεύθυνσή σας αλλά στο ισόγειο/είσοδο του σπιτιού σας.
  • Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση, καλέστε μας στο τηλέφωνο 210 4170085

Παραλαβή από το Κατάστημα

Έχετε την δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας άμεσα απευθείας από το κατάστημά μας Γρ. Λαμπράκη 124 στον Πειραιά, ανεξαρτήτως τρόπου πληρωμής. Σε περίπτωση πληρωμής στο κατάστημα, τα προϊόντα δεσμεύονται για μια ημερολογιακή εβδομάδα.

Η παραλαβή απο κατάστημα Rose Poupee είναι δωρεάν.