Το rosepoupee.gr προσφέρει τους εξής τρόπου αποστολής:

Αποστολή με courier

Eλλάδα

Για αποστολές σε όλη την Eλλάδα συνεργαζόμαστε με την εταιρία Speedex.

Για αγορές συνολικού ποσού άνω των 39 €, οι παράδοση μέσω Speedex είναι δωρεάν.

Για αγορές συνολικού ποσού μικρότερου απο 39 €, η παράδοση μέσω Speedex κοστίζει 3 €.

Η παράδοση μέσω Speedex διαρκεί κατα κανόνα 1-3 εργάσιμες μέρες, ανάλογα με την τοποθεσία παράδοσης. Συγκεκριμένα:

  • Εντός Πόλης 1 ημέρα 
  • Εντός Περιφέρειας 1-2 ημέρες 
  • Χερσαίοι Προορισμοί 1-2 ημέρες 
  • Νησιωτικοί Προορισμοί 1-3 ημέρες 
  • Δυσπρόσιτες Περιοχές 1-5 ημέρες 

*Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, αφορά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αναχώρησης από την Αθήνα και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες. 

Δυσπρόσιτες περιοχές είναι οι περιοχές εκτός των ορίων των κυρίων πόλεων του δικτύου Speedex, χαρακτηρίζονται δυσπρόσιτοι προορισμοί και αναγράφονται στην ιστοσελίδα της Speedex.

Παραγγελίες μέχρι τις 14.00 σε εργάσιμες μέρες παραδίδονται στην Speedex την ίδια ημέρα. Εάν η παραγγελία πραγματοποιηθεί αργότερα, παραδιδεται στην Speedex την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Για την πιο γρήγορη εξυπηρέτησή σας, αποστολές εντός Αττικής ενδέεται να γίνουν μέσω άλλης μεταφορικές εταιρείας.Υπηρεσία Αυθημερόν Παράδοσης για το Λεκανοπέδιο της Αττικής

Επιπλέον, προσφέρουμε υπηρεσία αυθημερόν παράδοσης για το Λεκανοπέδιο της Αττικής, σε συνεργασία με το Stoferno.gr

Η υπηρεσία σας δίνει τη δυνατότητα, για παραγγελίες που καταχωρούνται έως τις 12 το μεσημέρι, από Δευτέρα έως Παρασκευή, να παραλάβετε την ίδια ημέρα. Το Stoferno.gr επικοινωνεί μαζί σας μέσω e-mail και σας ενημερώνει για την ώρα παράδοσης, π.χ. 6-8μμ. Παραδόσεις πραγματοποιούνται έως τις 9μμ. Έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε εκ των υστέρων την ώρα παράδοσης και να ενημερωθείτε για την πορεία της παράδοσης βήμα βήμα από το κινητό σας.

Το κόστος της αυθημερόν παράδοσης είναι 5€ + χρέωση αντικαταβολής 1,90€ 

Αφού εισάγετε τη διέυθυνση αποστολής στο checkout, εάν ο ΤΚ εξυπηρείται από την υπηρεσία αυθημερόν παράδοσης, τότε αυτή θα σας εμφανιστεί ως επιλογή.

Μπορείτε να δείτε την περιοχή που εξυπηρετείται εδώ.

Παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 12:00, παραδίδονται την επόμενη εργάσιμη.Κύπρος

Για αποστολές στην Κύπρο συνεργαζόμαστε με την εταιρία Speedex.

Ανεξαρτήτως της συνολικής αξίας τον αγορών, το κόστος αποστολής είναι 12€.

Για αγορές που περιέχουν ογκώδη και υπέρβαρα προϊόντα, η παράδοση κοστίζει 25€.

Οι παραγγελίες παραδίδονται στη Speedex κάθε Τετάρτη.

Συνεπώς, οι παραγγελίες όλης της εβδομάδας που λαμβάνονται έως και την Τρίτη στο σύστημά μας, θα παραδίδονται στην Speedex την επόμενη ημέρα, Τετάρτη. Οι παραγγελίες αποστέλλονται ακτοπλοϊκά και ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 5-7 εργάσιμες.

Σε περιπτώσεις παραδόσεων σε εκτός πόλεων ή απομακρυσμένες περιοχές/προορισμούς και σε περιπτώσεις μη ύπαρξης ακριβούς διεύθυνσης δύναται να τροποποιηθεί ο χρόνος και ο τρόπος παράδοσης των αποστολών αυτών. Όλοι οι αναφερόμενοι χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί & αφορούν εργάσιμες ημέρες, υπολογίζονται από την ημερομηνία αναχώρησης ως την πρώτη προσπάθεια παράδοσης στα στοιχεία διεύθυνσης του παραλήπτη. 

Σε ειδικές-σπάνιες περιπτώσεις (π.χ. μεγάλος φόρτος εργασίας / κακές καιρικές συνθήκες / λάθη και παραλείψεις της μεταφορικής εταιρείας) ο χρόνος αποστολής μπορεί να αλλάξει από τον προαναφερθέντα χρόνο.

Για αποστολές στην Κύπρο δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.Αποστολή με μεταφορική εταιρεία για ογκώδη προϊόντα

Ορισμένα από τα παιχνίδια μας έχουν μεγάλο όγκο ή είναι πολύ βαριά (πάνω από 10 κιλά) και η μεταφορά τους (εντός Ελλάδος) ενδέχεται να μη γίνει με courier αλλά με μεταφορική εταιρεία. 

Όπως πάντα, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε η παραγγελία σας να έρθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αλλά θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι:

  • Δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής, οπότε η πληρωμή θα πρέπει να γίνει με πιστωτική κάρτα, Paypal ή τραπεζική κατάθεση.
  • Η παράδοση θα γίνει σε 2-5 εργάσιμες μέρες, ανάλογα με τον προορισμό.
  • Τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν.
  • Η παράδοση θα γίνει στην διεύθυνσή σας αλλά στο ισόγειο/είσοδο του σπιτιού σας.
  • Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση, καλέστε μας στο τηλέφωνο 210 4170085Παραλαβή από το Κατάστημα

Έχετε την δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας άμεσα απευθείας από το κατάστημά μας Γρ. Λαμπράκη 124 στον Πειραιά, ανεξαρτήτως τρόπου πληρωμής. Σε περίπτωση πληρωμής στο κατάστημα, τα προϊόντα δεσμεύονται για μια ημερολογιακή εβδομάδα.

Η παραλαβή απο κατάστημα Rose Poupee είναι δωρεάν.

Σε περιόδους που ισχύουν έκτακτα κυβερνητικά μέτρα, ακολουθείτε τα ισχύοντα μέτρα.