Το rosepoupee.gr προσφέρει τους εξής τρόπου αποστολής:

Αποστολή με courier

Για αποστολές σε όλη την ελλάδα συνεργαζόμαστε με την εταιρία Speedex.

Για αγορές συνολικού ποσού άνω των 39 €, οι παράδοση μέσω Speedex είναι δωρεάν.

Για αγορές συνολικού ποσού μικρότερου απο 39 €, η παράδοση μέσω Speedex κοστίζει 3 €.

Η παράδοση μέσω Speedex διαρκεί κατα κανόνα 1-3 εργάσιμες μέρες, ανάλογα με την τοποθεσία παράδοσης. Συγκεκριμένα:

  • Εντός Πόλης 1 ημέρα 
  • Εντός Περιφέρειας 1-2 ημέρες 
  • Χερσαίοι Προορισμοί 1-2 ημέρες 
  • Νησιωτικοί Προορισμοί 1-3 ημέρες 
  • Δυσπρόσιτες Περιοχές 1-5 ημέρες 

*Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, αφορά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αναχώρησης από την Αθήνα και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες. 

Εντός Πόλης-Αφορά την παραλαβή, μεταφορά και παράδοση αποστολών εντός της ίδιας πόλης.Αποστολές εντός των νομών Αττικής (από Ν.Αττικής προς Ν.Αττικής) και Θεσσαλονίκης (από Ν.Θεσσαλονίκης προς Ν.Θεσσαλονίκης) θεωρούνται 

Εντός Πόλης με εξαίρεση τυχόν δυσπρόσιτων περιοχών. Εντός Περιφέρειας-Αφορά την παραλαβή, μεταφορά και παράδοση αποστολών εντός της ίδιας περιφέρειας. Οι περιφέρειες ορίζονται στον επίσημο τιμοκατάλογο της Speedex και αναγράφονται εδώ.

Χερσαίοι Προορισμοί-Αφορά την παραλαβή, μεταφορά και παράδοση αποστολών προς Χερσαίους Προορισμούς του δικτύου της Speedex. 

Νησιωτικοί Προορισμοί- Αφορά την παραλαβή, μεταφορά και παράδοση αποστολών προς Νησιωτικούς Προορισμούς του δικτύου της Speedex. 

Δυσπρόσιτες περιοχές-Οι περιοχές εκτός των ορίων των κυρίων πόλεων του δικτύου Speedex, χαρακτηρίζονται δυσπρόσιτοι προορισμοί και αναγράφονται στην ιστοσελίδα της Speedex.

Παραγγελίες μέχρι τις 14.00 σε εργάσιμες μέρες παραδίδονται στην Speedex την ίδια ημέρα. Εάν η παραγγελία πραγματοποιηθεί αργότερα, παραδιδεται στην Speedex την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Αποστολή με μεταφορική εταιρεία

Για δέματα μεγάλου όγκου ή βάρους, καθώς και κατόπιν ειδικής συμφωνίας, η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία. Το κόστος μεταφοράς ανέρχεται επίσης σε 3 €

Η διάρκεια παράδοσης διαφέρει, ανάλογα με την περίπτωση.

Παραλαβή από το Κατάστημα

Έχετε την δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας άμεσα απευθείας από το κατάστημά μας Γρ. Λαμπράκη 124 στον Πειραιά, ανεξαρτήτως τρόπου πληρωμής. Σε περίπτωση πληρωμής στο κατάστημα, τα προϊόντα δεσμεύονται για μια ημερολογιακή εβδομάδα.

Η παραλαβή απο κατάστημα Rose Poupee είναι δωρεάν.