• Σας έκαναν δώρο ένα παιχνίδι που ήδη έχετε; 
  • Παραλάβατε λάθος προϊόν;
  • Είναι το παιχνίδι που παραλάβατε ελαττωματικό;
  • Θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας;
  • Θέλετε για οποιοδήποτε άλλο λόγο να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε?

Έχετε το δικάιωμα να επιστρέψετε κάθε προϊόν που αγοράσατε απο το rosepoupee.gr με επιστροφή των χρημάτων σας εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Πριν επιστρέψετε την παραγγελία σας, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε την πολιτική επιστροφών, ώστε να διαπιστώσετε τούς όρους που ισχύουν στην εκάστοτε περίπτωση:

Επιστροφή λανθασμένου προϊόντος

Σε περίπτωση που το προϊόν που σας παραδοθεί είναι λανθασμένο (δηλαδή δεν είναι το προϊόν της παραγγελίας σας) μπορείτε να το επιστρέψετε πίσω σε εμάς, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, στη διεύθυνση:

Rose Poupee, Γρ. Λαμπράκη 124, 18532 Πειραιάς

Η επιστροφή λανθασμένου προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του προϊόντος δεν έχει ανοιχτεί ή αποσφραγισθεί, δεν είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη, ή βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του. Επίσης, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας, ώστε να μας ενημερώσετε για την πρόθεση σας για επιστροφή του προϊόντος. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά (τηλ.: 210 4170085), είτε ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στο site μας ή απευθείας στο e-mail: [email protected]

Εμείς, αφού παραλάβουμε το προϊόν και πιστοποιήσουμε ότι όντως είναι λανθασμένο, θα προχωρήσουμε στην αντικατάστασή του. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε την αντικατάσταση του προϊόντος αλλά την επιστροφή του αντιτίμου, σας επιστρέφουμε την αξία του, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής και επιστροφής του (τα έξοδα επιστροφής που εμείς θα πληρώναμε για να στείλουμε το προϊόν = 3 €).

Επιστροφές προϊόντων που δεν πληρούν τους παραπάνω όρους δεν θα γίνονται δεκτές.

Επιστροφή  ελαττωματικού προϊόντος

Αν διαπιστώσετε οτι ένα προϊόν που αγοράσατε είναι ελαττωματικό, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μας είτε τηλεφωνικά (τηλ.: 210 4170085), είτε ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στο site μας ή απευθείας στο e-mail: [email protected] Αν το ελάττωμα ειναι εμφανές, παρακαλούμε να ανεβάσετε στη φόρμα επικοινωνίας ή να μας στείλετε μια σχετική φωτογραφία. του ελαττώματος. 

Αφού επικοινωνήσετε μαζί μας, θα πιστοποιήσουμε ότι όντως είναι ελαττωματικό, θα πρέπει να το επιστρέψετε πίσω σε εμάς στη διεύθυνση:

Rose Poupee, Γρ. Λαμπράκη 124, 18532 Πειραιάς

Αφού το παραλάβουμε, θα προχωρήσουμε στην επιστροφή του αντιτίμου, με βάση τον τρόπο επιστροφής που θα έχουμε συνεννοηθεί, συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων αποστολής που εμείς θα πληρώναμε για να στείλουμε το προϊόν (3 €).

Επιστροφές προϊόντων που δεν πληρούν τους παραπάνω όρους δεν θα γίνονται δεκτές.

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν, το οποιό ο πελάτης παρήγγειλε, δεν είναι διαθέσιμο για οποιονδήποτε λόγο, το Rose Poupée θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά ή και μέσω e-mail με τον πελάτη σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Σύμφωνα με το νόμο περί προστασίας καταναλωτή (Ν. 2251/1994) έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Η επιστροφή προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του προϊόντος δεν έχει ανοιχτεί ή αποσφραγισθεί, δεν είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη, ή βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του. Σε κάθε περίπτωση, τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη.

Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας, ώστε να μας ενημερώσετε για την πρόθεση σας για επιστροφή του προϊόντος. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά (τηλ.: 210 4170085), είτε ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στο site μας ή απευθείας στο e-mail: [email protected] Στη συνέχεια θα πρέπει να το επιστρέψετε πίσω σε εμάς, συνοδευόμενο με την απόδειξη αγοράς, στη διεύθυνση:

Rose Poupee, Γρ. Λαμπράκη 124, 18532 Πειραιάς

Σε κάθε περίπτωση σας συνιστούμε να επιστρέφετε το προϊόν με συστημένο δέμα με δηλωμένη αξία την πραγματική αξία του προϊόντος, έτσι ώστε να αποφύγετε τον κίνδυνο κλοπής, ζημιάς ή απώλειας του δέματος σας.

Ακύρωση παραγγελίας

Ακύρωση μιας παραγγελίας μπορεί να γίνει πριν την ημερομηνία αποστολής της από την εταιρεία μας.