• Σου έκαναν δώρο ένα παιχνίδι που ήδη έχεις; 
  • Παρέλαβες λάθος προϊόν;
  • Είναι το παιχνίδι που παρέλαβες ελαττωματικό;
  • Θέλεις να ακυρώσεις την παραγγελία σου;
  • Θέλεις για οποιοδήποτε άλλο λόγο να επιστρέψεις το προϊόν που αγόρασες?

Έχεις το δικάιωμα να επιστρέψεις κάθε προϊόν που αγόρασες απο το rosepoupee.gr με επιστροφή των χρημάτων σου εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Πριν επιστρέψεις την παραγγελία σου, βεβαιώσου ότι διάβασες την πολιτική επιστροφών, ώστε να διαπιστώσεις τούς όρους που ισχύουν στην εκάστοτε περίπτωση:

Επιστροφή λανθασμένου προϊόντος

Σε περίπτωση που το προϊόν που σου παραδόθηκε είναι λανθασμένο (δηλαδή δεν είναι το προϊόν της παραγγελίας σου) μπορείς να το επιστρέψεις πίσω σε εμάς, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, στη διεύθυνση:

Rose Poupee, Γρ. Λαμπράκη 124, 18532 Πειραιάς

Η επιστροφή πρέπει να γίνει με την ίδια εταιρεία κουριερ, η οποία σου παρέδωσε το προϊόν, με χρέωση δική μας (παραλήπτη).

Η επιστροφή λανθασμένου προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του προϊόντος δεν έχει ανοιχτεί ή αποσφραγισθεί, δεν είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη, ή βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του. Επίσης, θα πρέπει να επικοινωνήσεις με την εταιρεία μας, ώστε να μας ενημερώσεις για την πρόθεση σου για επιστροφή του προϊόντος. Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας είτε τηλεφωνικά (τηλ.: 210 4170085), είτε ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στο site μας ή απευθείας στο e-mail: [email protected].

Εμείς, αφού παραλάβουμε το προϊόν και πιστοποιήσουμε ότι όντως είναι λανθασμένο, θα προχωρήσουμε στην αντικατάστασή του. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείς την αντικατάσταση του προϊόντος αλλά την επιστροφή του αντιτίμου, σου επιστρέφουμε την αξία του, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων της αρχικής αποστολής του.

Επιστροφές προϊόντων που δεν πληρούν τους παραπάνω όρους δεν θα γίνονται δεκτές.

Επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος

Αν διαπιστώσεις οτι ένα προϊόν που αγόρασες είναι ελαττωματικό, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας μας είτε τηλεφωνικά (τηλ.: 210 4170085), είτε ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στο site μας ή απευθείας στο e-mail: [email protected]. Αν το ελάττωμα ειναι εμφανές, παρακαλούμε να ανεβάσεις στη φόρμα επικοινωνίας ή να μας στείλεις μια σχετική φωτογραφία. του ελαττώματος. 

Αφού επικοινωνήσεις μαζί μας, θα πιστοποιήσουμε ότι όντως είναι ελαττωματικό, θα πρέπει να το επιστρέψεις πίσω σε εμάς στη διεύθυνση:

Rose Poupee, Γρ. Λαμπράκη 124, 18532 Πειραιάς

Η επιστροφή πρέπει να γίνει με την ίδια εταιρεία κουριερ, η οποία σου παρέδωσε το προϊόν, με χρέωση δική μας (παραλήπτη).

Εμείς, αφού παραλάβουμε το προϊόν και πιστοποιήσουμε ότι όντως είναι ελλατωματικό, θα προχωρήσουμε στην αντικατάστασή του. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείς την αντικατάσταση του προϊόντος αλλά την επιστροφή του αντιτίμου, σου επιστρέφουμε την αξία του, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων της αρχικής αποστολής του.

Επιστροφές προϊόντων που δεν πληρούν τους παραπάνω όρους δεν θα γίνονται δεκτές.

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν, το οποιό παρήγγειλες, δεν είναι διαθέσιμο για οποιονδήποτε λόγο, θα επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά ή και μέσω e-mail μαζί σου σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Σύμφωνα με το νόμο περί προστασίας καταναλωτή (Ν. 2251/1994) έχειε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Η επιστροφή προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του προϊόντος δεν έχει ανοιχτεί ή αποσφραγισθεί, δεν είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη, ή βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του. Σε κάθε περίπτωση, τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη.

Θα πρέπει να επικοινωνήσειε με την εταιρεία μας, ώστε να μας ενημερώσεις για την πρόθεση σου για επιστροφή του προϊόντος. Μπορείτε να επικοινωνήσεις μαζί μας είτε τηλεφωνικά (τηλ.: 210 4170085), είτε ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στο site μας ή απευθείας στο e-mail: [email protected]. Στη συνέχεια θα πρέπει να το επιστρέψεις πίσω σε εμάς, συνοδευόμενο με την απόδειξη αγοράς, στη διεύθυνση:

Rose Poupee, Γρ. Λαμπράκη 124, 18532 Πειραιάς

Για παραγγελίες που εστάλησαν μέσω BOXNOW, η επιστροφή μπορεί να γίνει με τον ίδιο τρόπο. Ενημέρωσε μας και θα σου στείλουμε voucher επιστροφής. Μόλις παραλάβουμε και ελέγξουμε την κατάσταση του προϊόντος, θα σου επιστρέψουμε την αξία του, μείον 2€ για το κόστος επιστροφής.

Σε κάθε περίπτωση σου συνιστούμε να επιστρέψεις το προϊόν με συστημένο δέμα με δηλωμένη αξία την πραγματική αξία του προϊόντος, έτσι ώστε να αποφύγεις τον κίνδυνο κλοπής, ζημιάς ή απώλειας του δέματος σου.

Ακύρωση παραγγελίας

Ακύρωση μιας παραγγελίας μπορεί να γίνει πριν την ημερομηνία αποστολής της από την εταιρεία μας.