Στο rosepoupee.gr θεωρούμε κομβικής σημασίας να αισθάνεστε ασφάλεια κατά τις συναλλαγές σας με το κατάστημα και να μπορεί να επιλέξει τον κατάλληλο τρόπο πληρωμής για εσάς. Διαθέτουμε τους εξής:

Πληρωμή με πιστώτική ή χρεωστική κάρτα μέσω Vivawallet    

Για να ολοκληρώσετε τη διαδικασια παραγγελίας σας, αφού καταχωρήσετε τα στιοχεία σας στο checkout της στοσελίδα μας, μεταφέρεστε στον ιστότοπο της Vivawallet. Εκεί καταχωρείτε με ασφάλεια τα στοιχεία της κάρτας σας και μεταφέρεστε πίσω στο rosepoupee.gr.

Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για αυτόν τον τρόπο πληρωμής.

Paypal

Γρήγορα, εύκολα και ασφαλή. Για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία παραγγελίας σας, αφού καταχωρήσετε τα στοιχεία σας στο checkout της ιστοσελίδας μας, μεταφέρεστε στον ιστότοπο της Τραπεζας. Εκεί καταχωρείτε με ασφάλεια τα στοιχεία της κάρτας σας και μεταφέρεστε πίσω στο rosepoupee.gr.

Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για αυτόν τον τρόπο πληρωμής.

Αντικαταβολή κατά την παράδοση

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας αποστέλλεται μέσω Speedex, εχετε τη δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή. Η αντικαταβολή δεν είναι δυνατή σε περίπτωση που η παραγγελία σας περιέχει ογκώδη αντικειμενα και αποστέλλεται με άλλη μεταφορική εταιρεία. 

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται 1,90€.

Για αποστολές στην Κύπρο ή για αποστολές μέσω Box Now, δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.

Τραπεζική κατάθεση

Μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης στους εξής τράπεζικούς λογαριασμούς:

Τράπεζα Πειραιώς

Δικαιούχος Μ ΚΑΙ Α ΣΑΚΙΩΤΗΣ ΟΕ
ΙΒΑΝ:  GR47 0172 1080 0051 0808 8546 460
BIC:     PIRBGAA

Alpha Bank

Δικαιούχος Μ ΚΑΙ Α ΣΑΚΙΩΤΗΣ ΟΕ
IBAN:  GR45 0140 2590 2590 0200 2005 746
BIC:     CRBAGRAAXXX

Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για αυτόν τον τρόπο πληρωμής, αλλά ενδέχεται η παράδοση της παραγγελίας σας να καθυστερήσει πέρα απο το συνηθισμένο, λόγω της διαδικασίας.

Τα προϊόντα δεσμεύονται για μια ημερολογιακή εβδομάδα. Στις εορταστικές περιόδους Χριστουγέννων και Πάσχα, τα προϊόντα δεσμεύονται μόνο για 3 ημέρες.

Παρακαλούμε να παραθέσετε τον κωδικό της παραγγελίας σας στην αιτιολογία της κατάθεσης.

Η παραγγελία σας θα αποσταλεί αμέσως μόλις λάβουμε την τραπεζική κατάθεση. Για την ταχύτερη διεκπεραίωση της παραγγελίας παρακαλούμε να μας ενημερώστε τηλεφωνικά στο 2104170085 ή με e-mail στο [email protected], αφού πραγματοποιήσετε την κατάθεση.

Πληρωμή με μετρητά ή κάρτα στο κατάστημα

Γρ. Λαμπράκη 124, 18532 Πειραιάς

Τα προϊόντα δεσμεύονται για μια ημερολογιακή εβδομάδα.