Στο rosepoupee.gr θεωρούμε κομβικής σημασίας να αισθάνεσαι ασφάλεια κατά τις συναλλαγές σου με το κατάστημα και να μπορείς να επιλέξεις τον κατάλληλο τρόπο πληρωμής για εσένα. Διαθέτουμε τους εξής:

Πληρωμή με πιστώτική ή χρεωστική κάρτα μέσω Vivawallet    

Για να ολοκληρώσεις τη διαδικασια της παραγγελίας σου, αφού καταχωρήσεις τα στοιχεία σου στο checkout της ιστοσελίδας μας, μεταφέρεσαι στον ιστότοπο της Vivawallet. Εκεί καταχωρείς με ασφάλεια τα στοιχεία της κάρτας σου και μεταφέρεστε πίσω στο rosepoupee.gr. Μπορείς επίσης να πληρώσεις μέσω του e-wallet σου.

Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για αυτόν τον τρόπο πληρωμής.

Paypal

Γρήγορα, εύκολα και ασφαλή. Για να ολοκληρώσεις τη διαδικασία παραγγελίας σου, αφού καταχωρήσεις τα στοιχεία σου στο checkout της ιστοσελίδας μας, μεταφέρεσαι στον ιστότοπο του PayPal. Εκεί καταχωρείς με ασφάλεια τα στοιχεία σου, επιλέξεις τη μέθοδο πληρωμής, ολοκληρώνεις τη διαδικασία και μεταφέρεσαι πίσω στο rosepoupee.gr.

Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για αυτόν τον τρόπο πληρωμής.

Αντικαταβολή κατά την παράδοση

Σε περίπτωση που η παραγγελία σου αποστέλλεται μέσω Speedex ή ACS, έχεις τη δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή. Η αντικαταβολή δεν είναι δυνατή σε περίπτωση που η παραγγελία σου περιέχει ογκώδη αντικείμενα και αποστέλλεται με άλλη μεταφορική εταιρεία. 

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται 1,90€.

Για αποστολές στην Κύπρο ή για αποστολές μέσω Box Now, δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.

IRIS Payments

Μπορείς να πληρώσεις για την παραγγελία σου μέσω IRIS Payments.

Θα μας βρεις μέσω του ΑΦΜ μας:

999300574

Τραπεζική κατάθεση

Μπορείς να πληρώσεις για την παραγγελία σου μέσω τραπεζικής κατάθεσης στους εξής τράπεζικούς λογαριασμούς:

Τράπεζα Πειραιώς

Δικαιούχος Μ ΚΑΙ Α ΣΑΚΙΩΤΗΣ ΟΕ
ΙΒΑΝ:  GR47 0172 1080 0051 0808 8546 460
BIC:     PIRBGAA

Alpha Bank

Δικαιούχος Μ ΚΑΙ Α ΣΑΚΙΩΤΗΣ ΟΕ
IBAN:  GR45 0140 2590 2590 0200 2005 746
BIC:     CRBAGRAAXXX

Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για αυτόν τον τρόπο πληρωμής, αλλά ενδέχεται η παράδοση της παραγγελίας σας να καθυστερήσει πέρα απο το συνηθισμένο, λόγω της διαδικασίας.

Τα προϊόντα δεσμεύονται για μια ημερολογιακή εβδομάδα. Στις εορταστικές περιόδους Χριστουγέννων και Πάσχα, τα προϊόντα δεσμεύονται μόνο για 3 ημέρες.

Παρακαλούμε να παραθέσεις τον κωδικό της παραγγελίας σου στην αιτιολογία της κατάθεσης.

Η παραγγελία σου θα αποσταλεί αμέσως μόλις λάβουμε την τραπεζική κατάθεση. Για την ταχύτερη διεκπεραίωση της παραγγελίας, παρακαλούμε να μας ενημερώσεις τηλεφωνικά στο 2104170085 ή με e-mail στο [email protected], αφού πραγματοποιήσεις την κατάθεση.

Πληρωμή με μετρητά ή κάρτα στο κατάστημα

Γρ. Λαμπράκη 124, 18532 Πειραιάς

Τα προϊόντα δεσμεύονται για μια ημερολογιακή εβδομάδα.