Φίλτρα
Κατηγορία
περισσότερα λιγότερα
Ηλικία
περισσότερα λιγότερα
Φύλο
περισσότερα λιγότερα
Τιμή
5 225
περισσότερα λιγότερα
Brand
περισσότερα λιγότερα
Δεξιότητες
περισσότερα λιγότερα
Φίλτρα

Βρεφικά

Πάνινη Κούκλα Rose 36εκ. LilliputiensΠάνινη Κούκλα Rose 36εκ. Lilliputiens Πάνινη Κούκλα Rose 36εκ. LilliputiensΠάνινη Κούκλα Rose 36εκ. Lilliputiens

Πρέπει να συνδεθείτε
Πάνινη Κούκλα Rose 36εκ. Lilliputiens
38,00 €
Δες το
Δες το
Η Πρώτη μου Πάνινη Φάρμα με 6 Ζωάκια και ΑγρότηΗ Πρώτη μου Πάνινη Φάρμα με 6 Ζωάκια και Αγρότη Η Πρώτη μου Πάνινη Φάρμα με 6 Ζωάκια και ΑγρότηΗ Πρώτη μου Πάνινη Φάρμα με 6 Ζωάκια και Αγρότη

Πρέπει να συνδεθείτε
To Πρώτο μου Αεροπλάνο Hola (6103) με Ήχους και ΦώταTo Πρώτο μου Αεροπλάνο Hola (6103) με Ήχους και Φώτα To Πρώτο μου Αεροπλάνο Hola (6103) με Ήχους και ΦώταTo Πρώτο μου Αεροπλάνο Hola (6103) με Ήχους και Φώτα

Πρέπει να συνδεθείτε
Σπρωχτή Πάπια - Quak & Flap Duck (4180)Σπρωχτή Πάπια - Quak & Flap Duck (4180) Σπρωχτή Πάπια - Quak & Flap Duck (4180)Σπρωχτή Πάπια - Quak & Flap Duck (4180)

Πρέπει να συνδεθείτε
Σπρωχτή Πάπια - Quak & Flap Duck (4180)
15,00 €
Δες το
Δες το
Μαγικό Ξύλινο Πινακάκι Louis - Lilliputiens (83473)Μαγικό Ξύλινο Πινακάκι Louis - Lilliputiens (83473) Μαγικό Ξύλινο Πινακάκι Louis - Lilliputiens (83473)Μαγικό Ξύλινο Πινακάκι Louis - Lilliputiens (83473)
  • Νέο

Πρέπει να συνδεθείτε
Υφασμάτινη Kουδουνίστρα με Lαβές Joe - Lilliputiens (83367)Υφασμάτινη Kουδουνίστρα με Lαβές Joe - Lilliputiens (83367) Υφασμάτινη Kουδουνίστρα με Lαβές Joe - Lilliputiens (83367)Υφασμάτινη Kουδουνίστρα με Lαβές Joe - Lilliputiens (83367)
  • Νέο

Πρέπει να συνδεθείτε
Κρεμαστός Δράκος Δραστηριοτήτων Joe - Lilliputiens (83520)Κρεμαστός Δράκος Δραστηριοτήτων Joe - Lilliputiens (83520) Κρεμαστός Δράκος Δραστηριοτήτων Joe - Lilliputiens (83520)Κρεμαστός Δράκος Δραστηριοτήτων Joe - Lilliputiens (83520)
  • Νέο

Πρέπει να συνδεθείτε
Πάνινη Κιβωτός του Νώε LilliputiensΠάνινη Κιβωτός του Νώε Lilliputiens Πάνινη Κιβωτός του Νώε LilliputiensΠάνινη Κιβωτός του Νώε Lilliputiens

Πρέπει να συνδεθείτε
Λύκος Δραστηριοτήτων Louis με Βεντούζα - Lilliputiens (83525)Λύκος Δραστηριοτήτων Louis με Βεντούζα - Lilliputiens (83525) Λύκος Δραστηριοτήτων Louis με Βεντούζα - Lilliputiens (83525)Λύκος Δραστηριοτήτων Louis με Βεντούζα - Lilliputiens (83525)
  • Νέο

Πρέπει να συνδεθείτε
Πανάκι Ύπνου Αρκουδάκι Bruno - Fehn (060157)Πανάκι Ύπνου Αρκουδάκι Bruno - Fehn (060157) Πανάκι Ύπνου Αρκουδάκι Bruno - Fehn (060157)Πανάκι Ύπνου Αρκουδάκι Bruno - Fehn (060157)

Πρέπει να συνδεθείτε
Βάρκα Πάρκο Skipper με 50 Μπαλάκια - Knorrtoys (55320)Βάρκα Πάρκο Skipper με 50 Μπαλάκια - Knorrtoys (55320) Βάρκα Πάρκο Skipper με 50 Μπαλάκια - Knorrtoys (55320)Βάρκα Πάρκο Skipper με 50 Μπαλάκια - Knorrtoys (55320)

Πρέπει να συνδεθείτε
Πόρτ-Μπεμπέ με Πάνινο Μώρο LilliputiensΠόρτ-Μπεμπέ με Πάνινο Μώρο Lilliputiens Πόρτ-Μπεμπέ με Πάνινο Μώρο LilliputiensΠόρτ-Μπεμπέ με Πάνινο Μώρο Lilliputiens

Πρέπει να συνδεθείτε
Υφασμάτινο Τιμόνι Δραστηριοτήτων  - Lilliputiens (83526)Υφασμάτινο Τιμόνι Δραστηριοτήτων  - Lilliputiens (83526) Υφασμάτινο Τιμόνι Δραστηριοτήτων  - Lilliputiens (83526)Υφασμάτινο Τιμόνι Δραστηριοτήτων  - Lilliputiens (83526)
  • Νέο

Πρέπει να συνδεθείτε
Κρεμαστό Ελαφάκι Δραστηριοτήτων Stella - Lilliputiens (83521)Κρεμαστό Ελαφάκι Δραστηριοτήτων Stella - Lilliputiens (83521) Κρεμαστό Ελαφάκι Δραστηριοτήτων Stella - Lilliputiens (83521)Κρεμαστό Ελαφάκι Δραστηριοτήτων Stella - Lilliputiens (83521)
  • Νέο

Πρέπει να συνδεθείτε
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-24 από σύνολο 277

Βρεφικά Παιχνίδια: Συμβουλές για να επιλέξετε το καλύτερο δώρο

Όταν πρόκειται να διαλέξετε βρεφικά παιχνίδια, είναι σημαντικό να επιλέξετε παιχνίδια κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, μη τοξικά και ασφαλή για τα μικρά παιδιά. Πρόκειται δηλαδή για παιχνίδια που κατασκευάζονται χωρίς επικίνδυνα χημικά, όπως μόλυβδο και φθαλικές ενώσεις, ενώ είναι στιβαρά, ώστε να αποφύγετε των κίνδυνο να τραυματίσουν το μωρό, ή να αποκολληθεί κάτι, το οποίο το μωρό μπορεί να καταπιεί.

Ένας επιπλέον σημαντικό παράγοντας που πρέπει να λαμβάνεται υπόψιν σας, όταν επιλέγετε ένα βρεφικό παιχνίδι, είναι η ηλικία του παιδιού και το στάδιο ανάπτυξής του. Νεογέννητα και μωρά χρειάζονται παιχνίδια σχεδιασμένα για το αρχικό στάδιο της ανάπτυξής τους, όπως λούτρινα ή μαλακά παιχνίδια ή κουδουνίστρες και μασητικά, τα οποία μπορούν να πιάσουν εύκολα με τα μικρά τους χέρια. Αντιθέτως, λίγο μεγαλύτερα βρέφη θα επωφεληθούν από πιο περίπλοκα διαδραστικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια, τα οποία θα οξύνουν τη λογική και τις δεξιότητες συντονισμού τους.

Λούτρινα και μαλακά παιχνίδια για βρέφη

Μία από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες βρεφικών παιχνιδιών είναι τα μαλακά και λούτρινα παιχνίδια. Τα παιχνίδια αυτά είναι σχεδιασμένα να εμπλέξουν τις αισθήσεις του παιδιού, όπως η αφή, ή όραση και η ακοή και να οξύνουν το μυαλό του. Για παράδειγμα, μαλακά παιχνίδια που είναι ευλύγιστα, απαλά στην αφή και κατάλληλα για τα μικρά του χέρια, ή βρεφικά λούτρινα ζωάκια και πάνινα βιβλιαράκια. Παράλληλα, μαλακά παιχνίδια με ήχους και μελωδίες θα τραβήξουν την προσοχή του, θα οξύνουν την ακοή του και θα το νανουρίσουν πριν τον ύπνο.

Ανθεκτικές κουδουνίστρες και μασητικά

Στη συλλογή μας θα βρείτε πρωτότυπες κουδουνίστρες και μασητικά. Οι κουδουνίστρες είναι σχεδιασμένες για να αποσπάσουν την προσοχή του μωρού και να το απασχολήσουν στη βόλτα ή στο σπίτι. Τα μασητικά θα ανακουφίσουν τα ούλα του παιδιού που βγάζει τα πρώτα του δόντια, ενώ κρατώντας τα στο χέρι του και βάζοντάς τα στο στόμα, το παιδί θα εξασκήσει και τη λεπτή κινητικότητα των χεριών του. Κουδουνίστρες και μασητικά είναι κατασκευασμένα από μη τοξικά υλικά υψηλής ποιότητας, από αναγωνρισμένα brands, απόλυτα ασφαλή για το μωρό και ανθεκτικά για καθημερινή χρήση.

Παιχνίδια για την κούνια και το καρότσι του μωρού

Τα παιχνίδια για το καρότσι και την κούνια του μωρού είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν διασκέδαση και άνεση στα μικρά σας. Τα ποιοτικά παιχνίδια αυτής της κατηγορίας έχουν στο επίκεντρο την ασφάλεια και την ανθεκτικότητα, ενώ είναι κατασκευασμένα από μη τοξικά υλικά υψηλών standard. Από λούτρινα κρεμαστά παιχνίδια και αλυσίδες μέχρι μόμπιλε και κουδουνίστρες, η συλλογή μας περιέχει παιχνίδια για όλες τις ανάγκες του μωρού στο καρότσι και την κούνια. Ποιοτικά παιχνίδια που θα τραβήξουν την προσοχή του και θα το διασκεδάσουν στη βόλτα, και θα το ηρεμήσουν πριν τον ύπνο.

Πάπλωμα-γυμναστήριο, μια ασφαλής "φωλιά" παιχνιδιού για τα μικρά

Ένα βρεφικό πάπλώμα-γυμναστήριο δραστηριοτήτων θα αποτελέσει μια άνετη “φωλιά” παιχνιδιού, στην οποία το μικρό σας θα αισθανθεί ασφάλεια και οικειότητα. Σε αυτό συμβάλλουν τα απαλά και ποιοτικά υλικά κατασκευής του παπλώματος. Το πάπλωμα - χαλάκι συμπληρώνει ένα "γυμναστήριο", το οποίο διαθέτεο διαδραστικά παιχνίδια από ξύλο ή μαλακό υλικό, που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του μωρού, θα το απασχολήσουν και θα διεγείρουν τις αισθήσεις του.

Εκπαιδευτικά και διαδραστικά παιχνίδια για την ανάπτυξη των αισθήσεων

Μία επίσης δημοφιλής κατηγορία είναι τα διαδραστικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια bebe. Τα παιχνίδια αυτά είναι ειδικά σχεδιασμένα για να βοηθήσουν τα παιδιά να αναπτύξουν τις αισθήσεις τους και τις βασικές τους δεξιότητες, όπως την επίλυση λογικών προβλημάτων, τη λεπτή κινητικότητα των χεριών τους και την ικανότητα συντονισμού χεριού-ματιού. Για παράδειγμα, παιχνίδια ταξινόμησης, πυραμίδες, τουβλάκια και ενσφηνώματα θα βοηθήσουν τα παιδιά να κατανοήσουν τη σχέση αιτίας και αποτελέσματος, ενώ παιχνίδια με σχήματα και χρώματα θα τα βοηθήσουν να αναπτύξουν τη λεπτή κινητικότητα και το συντονισμό των χεριών.

Περπατούρες για τα πρώτα του βήματα

Μια περπατούρα θα βοηθήσει το παιδί στα πρώτα του βήματα. Του προσφέρει ασφάλεια και σταθερότητα, για να στηριχθεί και να ισορροπήσει, ενώ προσπαθεί να σταθεί όρθιο και να κάνει βηματάκια. Μπορείτε να επιλέξετε μια περπατούρα είτε από ξύλο, είτε από ποιοτικό πλαστικό. Η κατασκευή της θα πρέπει να είναι στιβαρή και οι ρόδες της σταθερές, χωρίς να αφήνουν σημάδια στο πάτωμα. Μπορείτε να επιλέξετε μια περπατούρα σε μορφή καροτσιού, στο οποίο το παιδί μπορεί να μεταφέρει τουβλάκια, αλλά και τα αγαπημένα του παιχνίδια ή μια περπατούρα με ήχους, φώτα και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Η κλασική επιλογή: κουνίστα αλογάκια

Ένα από τα πιο αγαπημένα βρεφικά παιχνίδια για την ηλικία 1-3 ετών είναι ένα κουνιστό ride-on ζωάκι. Ένα κλασικό ξύλινο αλογάκι ή ένας πιο μοντέρνος μονόκερος από μαλακό, ανθεκτικό υλικό αποτελούν ιδανική επιλογή. Τα κουνιστά ride-on παιχνίδια της συλλογής μας προσφέρουν ασφάλεια και σταθερότητα, αλλά και διαδραστικό παιχνίδι, μέσω ήχων και φωτός. Ωθούν τα παιδιά να εξασκήσουν την ικανότητα ισορροπίας και προσφέρουν ατέλειωτες ώρες διασκέδασης.

Πως θα κάνετε το μπάνιο του μωρού διασκέδαση.

To μπάνιο αποτελεί μια ξεχωριστή ώρα της ημέρας για τα μικρά παιδιά. Με τα βρεφικά παιχνίδια μπάνιου, που θα βρείτε στη συλλογή του Rose Poupée, η ρουτίνα του μπάνιου θα γίνει μια ευχάριστη ώρα διασκέδασης και παιχνιδιού για τα μικρά παιδιά. Διαδραστικά παιχνίδια που επιπλέουν ή εκτοξεύουν νερό, θα τραβήξουν την προσοχή των μικρών και θα τους χαρίσουν στιγμές χαράς μέσα στη μπανιέρα.

Πρτότυπο δώρο για νεογέννητα

Τέλος, έχουμε συγκεντρώσει για εσάς βρεφικά δώρα για ιδιαίτερες περιστάσεις: Ψάχνετε για το τέλειο δώρο για ένα νεογέννητο; Ανακαλύψτε τη συλλογή μας με προτάσεις πρωτότυπων, premium ποιοτικών παιχνιδιών bebe. Από απαλά βρεφικά λούτρινα σε όμορφα κουτιά δώρου, που θα αποτελέσουν τους πρώτους φίλους των μικρών, μέχρι παιχνίδια για την κούνια και το καρότσι τους, χαρούμενες θήκες για το βιβλιάριο υγείας τους ή μοναδικά βρεφικά παπουτσάκια και καλτσοκουδουνίστρες.

Δώρο για βάπτιση ή τα πρώτα γενέθλαι του μωρού

Ύστερα, η βάπτιση και τα πρώτα γενέθλια ενός μωρού αποτελούν μια ξεχωριστή περίσταση και απαιτούν ένα ιδιαίτερο δώρο, κατάλληλο για ηλικία 6 – 18 μηνών, το οποία θα μπορέσει να το απσχολήσει για τους επόμενους μήνες. Από ένα μικρό εκπαιδευτικό ή εκπαιδευτικό παιχνίδι, που θα οξύνει τις αισθήσεις και τις δεξιότητες του μωρού, έως μια περπατούρα, ή ένα μια ινδιάνικη σκηνή, συγκεντρώσαμε για εσάς πρωτότυπα και ποιοτικά δώρα βάπτισης / πρώτων γενεθλίων, που θα μείνουν και θα προσφέρουν στα μικρά ατέλειωτες ώρες διασκέδασης και χαράς και θα κάνουν τη μέρα τους ακόμα πιο ξεχωριστή.