Πόντοι Ανταμοιβής

Ανταμοίβουμε την εμπιστοσύνη σας με πόντους

Γίνετε μέλος του Rose Poupée και κερδίστε πόντους ανταμοιβής με κάθε σας αγορά! Συλλέξτε τους πόντους και εξαργυρώστε τους σε επόμενη αγορά!

Πως λειτουργεί

Για κάθε 2€ αγοράς κερδίζετε 1 πόντο ανταμοιβής.

Σε επόμενη αγορά, μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας κερδίζοντας έκπτωση 0,10€ για κάθε πόντο που έχετε συλλέξει.

Έχετε τη δυνατότητα να συλλέξετε πόντους απο περισσότερες αγορές και να τους εξαργυρώσετε όλους μαζί.

Παράδειγμα

Αξία ΠροϊόντοςΠόντοι ΑνταμοιβήςΈκπτωση σε επόμενη αγορά
29€ 15 1,5€
100€ 50 5€

Πως συλλέγετε και διαχειρίζεστε τους πόντους σας

Σε κάθε σελίδα προϊόντος αναφέρονται οι πόντοι που κερδίζετε με την αγορά του.

Για τη συλλογή πόντων ανταμοιβής πρέπει να έχετε δημιουργήσει ένα λογαριασμό μέλους. Αυτό μπορεί να γίνεται  είτε πριν την αγορά σας, είτε κατα το checkout.

Θα πρέπει δηλαδή, εκτός από το ονοματεπώνυμο και το email σας, να εισάγετε και έναν κωδικό πρόσβασης. Έτσι θα μπορέσετε να διαχειριστείτε και αργότερα να εξαργυρώσετε τους πόντους σας. Για αγορές με λογαριασμό επισκέπτη δεν πιστώνονται πόντοι.

Όλοι οι πόντοι που έχετε συλλέξει, εμφανίζονται στο λογαριασμό σας  Οι πόντοι από μια νέα αγορά εμφανίζονται μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί ή την παραλάβετε από το κατάστημα.

Όταν μια παραγγελία ακυρωθεί ή επιστραφεί, αυτομάτως ακυρώνονται και οι πόντοι που αντιστοιχούν σε αυτή.

Πως εξαργυρώνετε τους πόντους σας

Έαν έχετε συλλέξει πόντους από προηγούμενες αγορές, θα δείτε στο checkout, στη σύννοψη της παραγγελίας ένα κουμπί "Μετατροπή των πόντων μου σε εκπτωτικό κωδικό" και την αξία της έκπτωσης. Πατώντας το, η έκπτωση εφαρμόζεται κατευθείαν στο καλάθι σας και οι πόντοι σας εξαργυρώνονται.

Για να εξαργυρώσετε τους πόντους θα πρέπει να έχετε συνδεθεί στο το λογαριασμό σας, είτε κατα το checkout, είτε νωρίτερα.

Εναλλακτικά, μπορείτε να μετατρέψετε πόντους σε κουπόνια από την ενότητα "Οι Πόντοι μου" στο λογαριασμό σας.

Αν έχετε δημιουργήσει κουπόνια με αυτό τον τρόπο, το σύστημα θα σας το επισημάνει κατά το ckecout. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αντιγράψετε τον κωδικό στο πεδίο "Εκπτωτικός κωδικός", για να τον εξαργυρώσετε.