Κατασκευή Stem Μηχανική Μοχλοί & Σύνδεσμοι - Engino Discovering

Engino

104048

Κατασκευή Stem Μηχανική Μοχλοί & Σύνδεσμοι - Engino DiscoveringΚατασκευή Stem Μηχανική Μοχλοί & Σύνδεσμοι - Engino Discovering
  • Κατασκευή Stem Μηχανική Μοχλοί & Σύνδεσμοι - Engino Discovering
  • Κατασκευή Stem Μηχανική Μοχλοί & Σύνδεσμοι - Engino Discovering
  • Κατασκευή Stem Μηχανική Μοχλοί & Σύνδεσμοι - Engino Discovering
  • Κατασκευή Stem Μηχανική Μοχλοί & Σύνδεσμοι - Engino Discovering
  • Κατασκευή Stem Μηχανική Μοχλοί & Σύνδεσμοι - Engino Discovering
  • Κατασκευή Stem Μηχανική Μοχλοί & Σύνδεσμοι - Engino Discovering
  • Κατασκευή Stem Μηχανική Μοχλοί & Σύνδεσμοι - Engino Discovering
  • Κατασκευή Stem Μηχανική Μοχλοί & Σύνδεσμοι - Engino Discovering
20,00 €
>Με την αγορά συλλέγετε 10 πόντους Με την αγορά συλλέγετε
>Με την αγορά συλλέγετε 10 πόντους Με την αγορά συλλέγετε
Ποσότητα:


Μάθε πως χρησιμοποιούνται οι μοχλοί.Κατασκεύασε μοντέλα πολύπλοκης κίνησης ενώνοντας πόλλους μοχλούς μαζί.Κτίσε 16 μοντέλα όπως τραμπάλα,κινούμενη ζυγαριά,χειράμαξα και πολλά άλλα. Mπορείς να κατεβάσεις 3D οδηγίες κατευθείαν στο tablet ή το smartphone! Περιλαμβάνει βιβλίο οδηγιών και εργαλείο αποσυναρμολόγησης των κομματιών.

Αποκτήστε το MECHANICS: Levers & Linkages και μάθετε πώς οι μοχλοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αύξηση της εφαρμοζόμενης δύναμης ή την αλλαγή της κατεύθυνσης κίνησης. Μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μοντέλα με πολύπλοκη κίνηση, συνδέοντας πολλούς μοχλούς μαζί και μάθετε πώς μπορούν να εφαρμοστούν αυτές οι συνδέσεις σε διάφορα μηχανήματα. Κατασκευάστε 16 μοντέλα εργασίας όπως τραπέζι, κινητή κλίμακα βάρους, καροτσάκι, πόρτα στάθμευσης, παιχνίδι με κινούμενα σχέδια, παντογράφο και δύο τύπους ζεύξεων. Μπορείτε να βρείτε εύκολες στην παρακολούθηση κτιριακές οδηγίες για όλα τα μοντέλα είτε online είτε στο φυλλάδιο που περιλαμβάνεται. Το φυλλάδιο παρέχει λεπτομερείς εξηγήσεις για τις διαφορετικές επιστημονικές αρχές που εφαρμόζονται και ενσωματώνει καινοτόμες πειραματικές δραστηριότητες για πρακτική μάθηση. Μια ενότητα Κουίζ είναι επίσης διαθέσιμη για να αμφισβητήσει τις πρόσφατα αποκτηθείσες γνώσεις σας! Διεξάγετε εμπεριστατωμένα πειράματα και ανακαλύψτε:- τη σχέση μεταξύ του υπομοχλίου, της προσπάθειας και του φορτίου,- πώς σχηματίζονται οι τρεις κατηγορίες μοχλών.- πώς να χρησιμοποιήσετε συνδέσμους για να δημιουργήσετε παιχνίδια με κινούμενα στοιχεία.- πώς να χρησιμοποιήσετε έναν παντογράφο για να αυξήσετε ή να μειώσετε μια εικόνα.- πώς να δημιουργήσετε μηχανικά μια ακριβή ευθεία. Η σειρά DISCOVERING STEM ™ αναπτύχθηκε από ειδικευμένους καθηγητές και ακαδημαϊκούς, ακολουθώντας τις τελευταίες παιδαγωγικές τάσεις για να συνδυάσει τη θεωρία με την πρακτική. Η σειρά ασχολείται με τα βασικά θέματα του STEM - Επιστήμη, Τεχνολογία, Μηχανική και Μαθηματικά - με έναν συναρπαστικό και ευχάριστο τρόπο. Κάθε πακέτο περιλαμβάνει ένα περιεκτικό φυλλάδιο δραστηριοτήτων που καλύπτει ένα ευρύ πεδίο θεμάτων: Μηχανική και Απλές Μηχανές, Δομές, Νόμους του Νεύτωνα, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και ακόμη και Προγραμματιζόμενη Ρομποτική! Τα συνδυασμένα πακέτα των απλών μηχανών και του βασικού σετ φυσικών πόρων περιλαμβάνουν 5 και 8 φυλλάδια δραστηριότητας αντίστοιχα. Το ENGINO® TOY SYSTEM είναι ίσως το πιο προηγμένο και ευπροσάρμοστο τρισδιάστατο κατασκευαστικό παιχνίδι στην αγορά σήμερα! Αυτό που κάνει αυτό το προϊόν τόσο μοναδικό είναι η ποικιλία καινοτομιών όσον αφορά τη λειτουργικότητα και την αποδοτικότητα. Ο κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχεδιασμός των εξαρτημάτων επιτρέπει συνδεσιμότητα snap-fit ??έως και 6 πλευρές ταυτόχρονα! Η τριγωνοποίηση επιτυγχάνεται εύκολα με τους συνδέσμους ΤΕΕ και ELBOW χωρίς το πρόβλημα να έχουν οποιαδήποτε προεξέχοντα στοιχεία, ενώ οι επεκτάσιμες ράβδοι προσφέρουν ακριβή μήκη μέσα σε ένα χιλιοστόμετρο! Με το σύστημα ENGINO είναι δυνατή η δημιουργία οποιασδήποτε γωνίας, είτε χρησιμοποιώντας τον σταθερό συνδετήρα των 45 μοιρών είτε το περιστρεφόμενο τμήμα άρθρωσης. Κάθε σετ είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να είναι τόσο δημιουργικό όσο και εκπαιδευτικό, απελευθερώνοντας τη φαντασία των παιδιών και καθιστώντας τη μαθησιακή διασκέδαση.

Engino

104048

STEM01

8 - 14 ετ

Ακατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 ετών!

Όλες μας οι παραγγελίες αποστέλλονται σε όμορφη συσκευασία δώροου.

Για αποστολές σε όλη την Eλλάδα συνεργαζόμαστε με τις εταιρείες κούριερ Speedex και ACS. Για αγορές συνολικού ποσού άνω των 49€, οι παράδοση μέσω κούριερ είναι δωρεάν. Για αγορές συνολικού ποσού μικρότερου απο 49€, η παράδοση μέσω κούριερ κοστίζει 3,5€. Η παράδοση μέσω κούριερ διαρκεί κατα κανόνα 1-3 εργάσιμες μέρες, ανάλογα με την τοποθεσία παράδοσης. Σε εορταστικές ή ειδικές περιόδους οι προθεσμίες αποστολής και παράδοσης μπορεί να είναι μεγαλύτερες των εκτιμώμενων.

Επιπλέον, μπορείς να παραλάβεις σε Box Now Lockers στην περιοχή σου, διαθέσιμα 24/7! Παραλαμβάνεις εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, εντός 2 ημερών.

Για αποστολές στην Κύπρο συνεργαζόμαστε με την εταιρεία Kronos Express και το κόστος ξεκινά από τα 7€

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο μπορείς να βρείς εδώ.

Μπορείς να πληρώσεις με πιστωτική κάρτα, PayPal, τραπεζική κατάθεση ή αντικαταβολή. Η πληρωμή με αντικαταβoλή χρεώνεται 1.90€ επιπλέον.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους πληρωμής μπορείς να βρεις εδώ.

Το Rose Poupée είναι ένα από τα παλαιότερα καταστήματα παιχνιδιών στην Ελλάδα. Ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1955 στο κέντρο του Πειραιά, πάντα με έμφαση στο ποιοτικό παιδικό παιχνίδι. Στο κατάστηματα μας θα βρεις παιχνίδια κλασικά, αλλά και σύγχρονα, προσεκτικά επιλεγμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες των παιδιών κάθε ηλικίας.

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν